Taas jo sunnuntaissa. Nää päivät alkaa olla kohta sekaisin. mielenkiintoista tekemistä en keksi nyt millään. Tai no keksisin kyllä sellaista mitä en voi tehdä, mutta tilanne nyt on mikä on.

   Olen täällä montakertaa hehkuttanut tuota Anna Netrebkoa. Venäläistä ooppera laulajaa. Nyt ensi keskiviikkona tulee teemalta hänestä tunnin kestävä dokumentti. Alkaa siis keskiviikkona klo 21.00. Suosittelen ainakin oopperan ystäville. Kaunis nainen varustettuna upealla äänellä.

   Tänään tuolla parvekkeella istuskellessani mietiskelin(ei oikein muuta tekemistä) ja muistelin tuota aluesairaalassa käyntiä. Siis silloin kun tää nilkka meni sijoiltaan. Kävin ensin työterveyslääkärillä. Siellä laitettiin jalka heti koholle ja kylmää siihen niinkuin on opetettu. Aluesairaalassa odotellessani tietenkin nuo kylmäkallet lämpeni ja sitten kun pääsin lääkärin katsottavaksi niin nekin tietenkin poistettiin. Mut istutettiin siihen pyörätuoliin. Jalkaa ei laitettu kuitenkaan koholle, enkä myöskään saanut siihen mitään kylmää. Istuskelin siinä tuolissa aika monta tuntia kuitenkin. Näin myöhemmin olen vaan funtsinut eikö olisi pitänyt? Sitä vaan aina aattelee, että kyllä ne siellä on ammatti ihmisiä??? Yksi kiireinen lekuri meinasi vielä kävellä koipeni yli. Just ennätin vetää alta pois. Ei se edes huomannut.

   Tähän vielä yksi keventävä kuva.
   105728.jpg

   Musana siis Anna Netrebko