Olo on taas aika tylsistynyttä. En oikein ole jaksanut kommentoida muiden kirjoituksiakaan Sorry vaan kaikille. Käyn kyllä pikaisesti lukemassa juttujanne mutta tuo kommentointi on vaan jäänyt jostain syystä tekemättä. Olen kyllä muutaman kerran avannut jo kommentointi lootankin, mutta sitten on tuo ajatus karannut muille maille. Yritän taas ryhdistäytyä.

   Eilen sain aikaiseksi edes hiukan tasaisella maalla sijainneen liian leveäksi levinneen pensaan leikkauksen. Se uhkasi peittää alleen hoitolapsille tehdyn hiekkalaatikon. Oli pakko vähän supistaa sitä. Samaan syssyyn vedin risut tuoreeltaan hakettimen läpi. Että jotain sentään sain aikaiseksi. Eikä tuo nilkka tuosta hirveästi edes ärtynyt. Ehkä tässä on toivoa selvitä tästäkin ilman leikkausta. Jospa koipi paranisikin ihan levolla.

   Kohta otan työn alle "miljoonalootat".  Niitä on vuosien varrella kertynyt useampkin kipale ja aattelin jos vaikka selvittäis niitä ajankuluksi.Sais niitä vähemmäksi ja helpomminhan niistäkin sitten jotain löytäis. Sitä voi sentään tehdä ihan istuallaan.

   Ei musaa