Aina vaan lähemmäksi pikku hiljaa mennään tuota 20000 lukijan rajaa. :) Ja tämä on 484 kirjoitukseni. Siinäkin siis lähennellään 500 kirjoituksen rajaa. Tämähän on rajojen rikkomista.

   Tänään tas  ole vain katsellut noiden hoitolasten perään ja tehnyt niille ruokaa. Pienimmän myös syötin.
Kävin sentään myös kirjastossa. Vei edelliset kirjat pois ja oton pari uutta.
                    -Evening: Photoshop valokuvaajille.
                    -Johb Grisham: Kutsu
  Siinä jotain taas tekemistä ja luettavaa. Kunhan tuo kutsu tuohon leikkaukseen tulee niin onkin haettava lukemista vähän enemmän. Kai sen ajan saa kulumaan näinkin. Vai saako?

   Kiitos teille kommentoijat. Onneksi on noin laadukkaita lukijoita. Antaahan se pontta tälle kirjoittelulle. Pelkään vain, että työpaikaltakin muutama kaveri käy silloin tällöin täällä. Saisivat kyllä ilmoitella itsestään. Olisi mukavampi tietää. Vois vaikka vähän morkata niitä tässä julkisesti. Selän takana kun ei viitti.

   Juhlimisesta en tiedä. En ole juhlaihmisiä. Yritän vältellä kaikkia juhlia ja varsinkin mitkä koskevat itseäni. Kun tuossa aikanaan täytin tuon 50 vuotta, niin vietin päivän mökillä yksinään ja otin onnittelut vastaan puhelimella. Tuli mieleen kyllä sulkea sekin, mutta nuo lähimmät olisivat vain säikähtäneet mulle tapahtuneen jotain siellä lähes korvessa. Olen siis Ikävä-ihminen isolla iillä.

   Ei musaakaan