Uusi päivä on siis taas koittanut. Kahvit juotu ja marjapuskilta on käyty syömässä päivän vitämiini annos. Vähän kaikkea sorttia sitä tulikin syötyä noista pensaista. Kourallinen pari mustaherukkaaa, punaherukkaa, valkoherukkaa ja karviaisia sekä punasta että vihreetä. Vatsa on siis täppösentäynnä "viddamiineja ja givenaineita" kuten isäni olisi sanonut omalla huumorillaan.
 Tuohon lauseeseen kuuluu pieni tarina. Isäni oli aikanaan jossain sairaalassa ja hänelle tarjottiin jotain velliä ruuaksi. Isäni vähän valitteli, ettei siitä tule täyteen. Hoitajat kertoivat, että velli sisältää vitamiineja ja hivenaineita, johon isäni sitten tekonärkästyneesti tiuskasi:" Minä teidän viddamiineista ja givenaineista. Minä tahdon RUOKAA!" Tästä on muodostunut suvun keskuudessa sisäpiirin vitsi.

  
Nyt on siis olo muuten hyvä. Tuo nilkka vain hiukan ja vain hiukan jomottelee kokoajan. Täytyy vissiin ottaa taas joku tabu. Burana 800  reseptin lekuri antoi mukaan viime kerralla. Täytyy vissiin napata sellainen. Ei viitsi kuullostella kun kerran jäytää.

   Minkalaisen kuvan tähän vielä loppuun laittais.

 142032.jpg
   Vaikka tämmöinen pilvimuodostelma.

   Musana virsiä sinfonisesti