Jos nyt ensin tekaistas tuo kirjallisuus meemi. Itse asiassa tein sen jo kerran ja kun viimesiä sanoja kirjoitteli, niin tuli sähkökatkos. Sähköt räpsähteli vain juuri sen verran että tietokone  sammui ja se siitä kirjoituksesta. Yleensä välillä "esikatselen" ja sieltä voi sitten "maalaamalla" kopsata teksitin takaisin jos mokaa, mutta tässä tapauksessa sekin meni bitti avaruuteen. Täytyy kai ruveta leikkimään tuon kello ajan kanssa. On varmempaa.
  Mutta se meemi. Ririi haastoi mut tähän.
  1. One book that changed your life - Kirja joka muutti elämäsi?
 
Jaaha. Eipä elämää suurenpaa kirjaa ole tullut vielä vastaan. Waltarin "turms kuolematon" vaikutti aikanaan sen verran, että olen hankkinut Waltarin kirjoja hyllyyni. Niitä on tällä hetellä hiukan alle 50 kpl.

 
2. One book you've read more than once – Kirja jonka olet lukenut useammin kuin kerran?
  
Lähes kaikki nuo Waltarit ja tietenkin tuon "Taru sormusten herrasta" ja Kilven "Alastalon salissa" kahteen kertaan. (tästä saavutuksesta olen ylpeä. Jos joku ihmettelee, niin yrittäkääpä lukea se edes kerran.)

  3. One book you'd want on a desert island – Kirja jonka ottaisit mukaan autiolle saarelle?
  
Tässä täytyy tunnustaa paha kulttuuri mokani. En ole lukenut Linnan "Täällä pohjantähden alla" teosta kertaakaan. Siinä olisi yksi hyvä vaihtoehto. Tietenkin hyvä teos olisi myös "autiolla saarella ja sieltä pois"- opas, jos sellainen on kirjoitettu!

 
4. One book that made you giddy – Kirja joka teki sinut hilpeäksi, kevytmieliseksi, huikentelevaiseksi.
  
Kevytmieliseksi? Huikentelevaksi? Huh mikä kysymys. Hilpeäksi on ehkä tehnyt monikin kirja, mutta nuo muut, Eipä ole tullut vastaan. Ehkäpä joku eroottinen romaani, mutten muista nimiä. Ei siis ole tehnyt kovin suurta vaikutusta.

 
5. One book that wracked you with sobs - Kirja joka sai sinut sortumaan nyyhkytyksiin?
 
Tässä kohtaa täytyy tunnustaa. Ei mikään kirja ole saanut minua nyyhkytyksiin asti. Onhan noita surullisia kirjoja tullut nuorempana luettua, mutta ei nyyhkytyksiä sentään ole tullut. EI. En ainakaan tunnusta.

 
6. One book that you wish had been written - Kirja jonka toivoisit kirjoitetun?
  
Tää on nyt melkein jo kirjoitettukin. Julkaistu vain ei ole. Susupetalin blogi tarinat!

 
7. One book you wish had never been written – Kirja jota et toivoisi kirjoitetun?
  
Maailma on täynnä turhia kirjoja, joihin tuhlattu paperi olisi voitu käyttää paljon paremminkin. Esim. kaikki nää "turhienjulkkisten muka elämänkerrat".

 
8. One book you're currently reading – Kirja jota parhaillaan luet?
  
Serge Bramlyn "Leonardo Da Vinci". Jonkilainen sotkuisesti kirjoitettu teos Da Vincistä. Mielenkiintoinen kylläkin. Ehkäpä enemmän tarkoitettu jollekin taiteen tutkijaksi aikovalle ensiteokseksi ko. taiteilijasta.

 
9. One book you've been meaning to read - Kirja jonka aiot lukea?
  
Soininvaaran kirjoja olen hiukan tutkaillut. Hänen mielipiteensä tuosta kansalaispalkasta kiinnostaisi. Ei vaan löydy paikallisesta kirjastosta. Ja en tiedä tarkkaan missä kirjassaan hän siitä kirjoittaa.(vinkkejä pliis)
 Ja hakusessa olisi saada kirjahyllyyn yksi Kristian Korpin nimimerkillä kirjoitettu runokirja. Maksaa vain maltaita. Julkaistu joskus 20-30 luvulla.

 
10. Now tag five bloggers – Haasta viisi bloggaajaa
  
Tämä on vaikea. Haastetaan Tohtorix, Viiru ja rouvakani. Muut on kai jo kaikki melkein haastettukin. Jokainen saa vastaan ottaa tämän haasteen!


   Lisää tekstiä taas myöhemmin. Olikyllä jotain mielessä, mutta meni jo pois. Ei tuu tuo vanhuus yksin. Se tulee muistin katoamisen myötä. ;)) Eiku joo. Mun piti vielä laittaa tuosta edellisen postauksen kuvasta aito käsittelemätön versio. Ei oo hyvä tääkään.147506.jpg
 Keväiset pajut. Lähes vastaava kuva oli mulla toukokuussa ja samalla kertaan tämäkin on kuvattu.

   Musana Tchaikovskya