Uusi viikko siis. Illalla en sitten tehnytkään oikeastaan mitään. Pelailin civiä, keräsin herukoita vähän ja katselin töllötintä. Tulihan sieltä sentään Palmu-kuva. Kuuluvat ikihitteihini. Herukoista vaimo teki marjapuuron(osa meni pakkaseen) aamuksi hoitolapsille ja syötiin toki itsekkin.

   Tähän päivään ei ole suunnitelmia. Kunhan kulutan aikaa. Auttelen vaimoa lasten hoidossa, lueskelen vähän ja tietetnkin tuhlaan aikaa tietsikalla. Pitäisi myös aloittaa kunnon kohennus. Tietäisi vaan miten. Tuo koipi haittaa jonkun verran ja sitä tekosyynä käyttäen olen antanut itseni lössähtää. Paino noussut pikkasen.

   Obeesia ja Tanssiva Pantterimme: valkeita herukoita kuvattuna vastavaloon. Kuulaita ja maistuvia. Tänä vuonna aromi on tavallistakin herkullisempi. NAM!

   Susupetal: Tästä kuvasta pidän itsekkin. Valkeiden herukoiden kuulaus ja herkullisuus tulee esiin aika mukavasti.
 Koipi(siis koipi asia) ratkeaa huomenna. Saas nähdä mitä tuo ortopedi sanoo.
 Kyllä kai se vaimolla välillä ottaakin tiukoille. Kirjoittelen joku kerta vielä päivä aikataulua, kunhan näiden uusien kanssa asiat selviintyvät ja asettuvat uomiinsa.

   Marjo: Näinhän sitä yhteiskunta "palkitsee" yhden raskaimman työn(niin ruumiillisesti kuin henkisesti raskasta). Naisvaltainen ala kun on. Palkkakin on pieni. Muutkin sopimus ehdot ovat sanonko mistä!

   Tohtorix: Täytyy tunnustaa. En näe. Voisit kyllä vähän vihjata tai mieluummin kertoa...... En millään näe, vaikka kuinka tsiikaisin. Mulla taitaa olla mielikuvitus aika onneton.(siisti?)

   Sitten yksi vähemmän onnistunut kuva ja siitä kuinka se "parannetaan".
 150960.jpg

   Ja sitten "parannettu" painos.
 150963.jpg
   Vai mitä mieltä olette?

   Hiljaisuutta