Taas viikonloppu jo pitkällä. Elikkä lauantai jo puolessa. Yritin aamull päästä tänne vuodatukseen, mutten jostain syystä päässyt. Kellon ajoista päätellen monimuu on täällä ollut jo koko aamun. No eihän se maailmaa kaada. Korkeintaan vierotusoireita aiheuttaa. Kävinpä siis odotellessa kuvaamassa aamukastetta.
 165802.jpg
   Latan tän kaikesta huolimatta kategoriaan kuvankäsittely. Eipä tässä juuri ole muuta tehty kuin parannettu hiukan kontrastia, värinkylläisyyttä, kirkautta ja hiukan terävöitetty. Kaikkea vain vähän. Teinköhän vielä jotain muutakin. Leikin tuolla paintshop proolla hiukan ja siinä on voinut tulla tehdyksi jotain muutakin.

   Tohtorix. Kyllä mä jotain taas kerron kun käyn siellä lekurilla. Joku unkarilainen nimi sillä ortopedilla on jonka luokse menen. Kuulemma on kuitenkin aivan suomalainen henkilö. No en tiedä onko tuolla nyt niin väliä onko suomalainen vai joku muu. Kunhan osaa asiansa.

   Laitetaan nyt toinenkin kuvakäsittely tänne kun aamulla kerran leikin ton ohjelman kanssa. Sopii mun blogiin vaan niin hyvin.

   165808.jpg

   Musana Tchaikovsky