Siinähän sitä mennnään. Marjapuskilla on käyty jo useammankin kerran. Kohta iskee varmaan ripuli. Mutta kun nuo auringon lämmittämät marjat on niin sam..... hyviä. Varsinkin nuo karviaiset maistuvat noin lämpiminä makeilta. Mustaherukoita ei tullutkaan tänä vuonna paljoa. Vain syöntimarjat suoraan pensaasta. Mansikkamaan sitten joutuukin laittamaan uusiksi. Vanhassa on ilmeisesti mansikkapunkkia. Tuossa samassa paikassa onkin tullut pidetyksi mansikoita jo lähes 20 vuotta. Nyt sitten vaihdetaan paikkaa. Uudesta tulee hiukan pienempi, kun tontilta ei löydy tilaa isommalle. Vaihdetaan perunamaan ja mansikkamaan paikkoja. Eiköhän se tee molemmille hyvää.

   Muuta en sitten tänään olekaan tehnyt. Ollut vaan ja yrittänyt lepuutta tuota koipea. Formulakisojakin katselin Kimin keskeytykseen saakka. Vielä täytyy tehdä pieni veden vaihto akvaarioon. Ja tietenkin saunoa.

   Vielä yksi kuva taas tähän. Aiheena ihan kiva. Kuvan rajaus vain täysin pielessä. Täytyis opetella noita kuvan käsittely ohjelmia käyttämään. Olisi voinut leikata ylhäältä osan pois. Olkoon nyt kuva vaikkapa nimeltään "rakennusmestari lomalla"
 
 143173.jpg

   Musana Sibeliusta