Kiitoksia toivotuksista ja yhdestä kortista.  Ne piristikin mukavasti. Ja kun korttikin oli oikein itse pirretty. Nyt tuo jalka tuntuu jo paremmalta kuin eilen. Portaatkaan ei tuntuneet yhtä hankalilta.

   Tää kuva ei ole sitten pornoa vaikka hetken ehkä siltä näyttääkin. Tähystyskuva tuolta nilkasta. Löytyi tuolta kirjekuoresta missa oli muitakin asia papereita.
 176797.jpg
 Eipä tuosta paljoa ymmärrä. Mikälie on tervettä ja mikä revennyttä kohtaa. Harmi, että leikkaus tehtiin nukutuksessa. Ilmeisesti heräämiset ja kotiin pääsy on helpompaa nukutuksen jälkeen kuin selkäydin puudutuksesta.

176804.jpg

    Siinä teksti mitä mulle tehtiin. Kyllähän tuo lääkäri puolituntia heräämisen jälkeen selitti mulle tuota operaatiota mutta ei siitä mitään jäänyt muistiin. Hyvä kun nuo lääkket muistaa jos kunnolla niitäkään. Jos nyt Tohtorix vielä jaksaisi mulle hiukan selittää. Pyydän nöyrimmästi ammattilaisen apua. (kädet ristissä ja silmät luotuna ylöspäin) Kiitos. Tuo lääke Arcoxia olikin hiukan kalliinpaa. Yli 54€ 28 pilleriä. Onneksi vakuutusyhtiön piikkiin menee tuokin. Alan olla yhtiölle kallis potilas.

   Musana Tchaikovskya