Nyt jo torstai. Maanantaihan oli justiinsa. Koipi tuntuu päiväpäivältä paremmalta. Nyt jo tahtoo nuo kepit unohtua seinustalle. Niistä kun on vaivaa. Vessaankin menoon kuluu aikaa jos joka kerran noiden muutaman askeleen tähden koukkii noita keppejä alleen ja könköttää niiden kanssa vessaan ja etsii paikan missä ne pysyy pystyssä. Asioiden jälkeen taas koukkii niitä alleen ja taas könkkää niillä istumaan tv:n ääreen ja taas etsii niille paikan jossa ne ei ole tiellä. Mutta jospa sitten nuo koivet paranis paremmin kun malttaisi rasittaa niitä vain kevyesti. Jalka siis todellakin tuntuu nyt paremmalta. Ehkäpä sitä ensikesänä jo taas pyöräillään töihin. Toivottavasti!

   Tuo kommentointi laatikko mulla tässä blogissa on todellakin pieni ongelma. Explorerilla se on surkean pieni. Kuulemma! En tiedä tilannetta tällähetkellä kun mulla ei tuota exploreria ole koko koneella. Firefoxilla kommentointilaatikko on todella iso. Joku kertaalleen puhui torikammosta sinne kirjoittaessaan. Yritin aivanpientä kokeilua mutta en usko että se korjaisi ongelmaa. Jos joku tietää keinon niin sanainen suu auki ja kertomaan. Korjaisin mielelläni tuon. Nyt joudun vain kehoittamaan kaikkia vaihtamaan "tulikettuun". sehän on muutenkin oikeastaan parempi.

   Tohtorix: Kiitoksia vielä kerran!

   Ämmä: Kyllä nuo kuvat ovat aika rivon näköisiä. Minäkin ensin katselin kummissani kun ne huomasin. Ehkäpä ne ehjät nilkat sisältä ei oo noin "tuhmia". (En kyllä usko yuohon itsekkään)

   Sylvi: No mutta hyvä Sylvi sentään Kiitoksia nimestä adressiin. Olitkohan sinä se vai se toinen. vai... No Sylvi kuitenkin.

   Elma: Kai ne niitä tähystyksiä on. Siteet vielä ympärillä. Ja ideaali semmonen päällimmäisenä. Kivuton ja nopea toimenpide. Aika helppo on olo ainakin nyt. Tosin väsyttää vietävästi. Nuo lääkket sen kai tekevät.
   Kiitoksia vaan kaikille toivituksista(Siis  toivotuksista. Mikä ihme nyt tuppaa kokoajan o:n tilalle i:tä Ainakin neljäs kerta tätä tekstiä kirjoittaessa)

  Jotain oli vielä tuossa aikaisemmin mielessä, mutta meni jo pois. Emmentaali (vai oliko se dementtia) iskee mustiin. Kirjoitetaan toiste lisää.

   Musana virsiä sinfonisesti