No nyt on sitten kahlattu läpi näitä mökkireissun aikana lukematta jääneitä blogeja. Paljon jäi kommentoimatta. Mutta vanhat jutut oli jo kommentoitu loppuun. Ne niistä.

   Eilen siistittiin pihaa talvikuntoon. Pihakalusteet otettiin katon alle ja haravoitiin. Kerättiin omppupudokkaita puiden alta ja kärräsinpä muutaman kottikäryllisen saunapuitakin sisään puulaatikkoon. Ja kyllä sitten illalla tuntuikin koivessa. Piti vetää kipurasvaa koipeen hiukan paksumpikerros ja otinpa lopuksi vielä kipulääkkeenkin. Viikonpäästä pitäisi alkaa sitten muka työt. Saas nähdä kestääkö koipi vielä täyttä työpäivää jaloilla. Voipi olla että haen vielä lisää sairista ja lepuuttelen nilkkaa vieläkin. Ei tuo eilinen sentään mikään raskas ollut. Ei vastaa työpäivää lähellekkään. Eihän tätä sairista vielä pitkään olekkaan ollut. Vastahan toukokuun 9. päivä sen aloitin. Taidan kohta olla valmis hirsipuuhun. Noin siis karrikoidusti sanottuna.

   Lisää loma kuvia tähän kevennykseksi.
 222318.jpg

 222320.jpg
   Lähes samanlainen kuva oli tuossa aikaisemmin.Tämä on otettu muutama päivä myöhemmin... muistaakseni. On ainakin omastamielestäni parempi.

 222321.jpg
   Tänä kuu kuvan olen rajannut uudestaan tietsikalla. Jätin pois turhaa mustaa sivuilta. Näin on parempi.

   Musana Sibeliusta