Laitoin juuri leivariin tulen. Matalapaine yritti hiukan työntää savua sisään mutta nyt vetää hyvin. Ohraryynit ovat likoamassa sämpylöitä varten.Pullaa leivon myös. Ja ruoka tulee tottakai leivarissa. Ehkäpä vielä huomis aamuksi myös riisipuuro.

   Ilma on sumuinen, kostea ja ankea niinkuin kai koko suomessa tällä hetkellä.
 265422.jpg

   Koipi  oireilee edelleen. Maanantaina pitäisi olevinaan mennä töihin. Varasin kyllä uuden ajan ortopedille. Torstaina kävelin kirjastoon ja takaisin melko ripeässä tahdissa ja koko illan ja yön jomotti jalkaa. Matkaa kirjastoon ei ole kuin kilometrin verran. Jos ei tuota kestä, niin kuinkas se kestäs 8 tunnin työpäivää. Se viime viikonloppuinen lumenkolaus ei tehnyt hyvää. Ei ole vieläkään siitä toennut tuo koipi. Sen jälkeen on ollut huonompi.

   Tienpäällä:
Ainakin huoltokirjan mukaan tuo pökotti on ollut yhdellä omistajalla ja kaikki määräaikaishullot on tehty ajallaan. Ja muutenkin auton kunto on todella hyvä ikäisekseen. On ollut omistajansa silmäterä niinsanoakseni. Otetaan nyt tuo riski. Ranskalaisten auton teko taidoista ollaan kyllä ilmeisesti samaa mieltä. Onnettomia ovat.

   Musana Procol Harum