Viikonloppu mennä hurahti nopeasti. En päässyt tietsikalle. Poika oli taas valloittanut tämän huoneen. Itseasiassa teki ihan hyvää. Aloitin lukemaan Dan Brownin Meteoriittia. Alku on ainakin mielenkiintoinen. Eilinen menikin sitten muuten lähes ollessa. En tehnyt oikeastaan mitään, vaikka ilma oli mitä upein. Pikaisesti muutama kuva tuosta pihan ympäristöstä lähes sisävaatteet vaan päällä ja äkkiä sitten sisään.
 250429.jpg

 250431.jpg

   Tänään sitten käyty tuolla lähikaupungissa taas saamassa terapiaa tuohon koipeen. Ei tunnu paranevan ollenkaan. Itseasiassa tänään ollut huonompi. Nilkkaa "puristaa" vanne ja sisäsyrjästä kehräsluun alta arka, lähes kipeä. Tätä menoa en tosiaan mene koko loppuvuonna töihin.

   Ilma ei tänään enää ollutkaan ihan yhtä kiva kuin eilen. Tuuli kovaa ja tuiskutti lunta oikein kunnolla. Ja nyt tuota lunta on myös täällä etelässäkin jo reippaasti.
 250432.jpg

   Susupetal: Et suostu "valmiiksi". No en minäkään. Raakaa huumoria tuo vain oli. Tosin takana on vakava asia. Ja hyvä välillä muistuttaa ihmisiä, ettei se aina tuo elämä ole helppoa. Kiitos kivasta runon jatkosta.

   Maiju: Niinhän noita pullia tulee syötyä aivan liikaa. Myönnetään. Ovat vain niin hyviä.(itsekehu haisee)

   Maijamuru: Tulee leivottua näin talvella aika usein. Kun on tuo puilla lämmitettävä leivari. Tulee siinä samalla. :))

   Tuossahan oli vastausta myös Sukulaissielulle ja Pantterille myös.

   Ja vielä tuosta kuvatorstain kuvasta. Suunnitelmissa on kyllä tehdä siitä parempikin vedos kunhan ehdin. En ollut ihan tyytyväinen tuohon kuvaan. Lähinnä samaa kuvaa kuvakäsittelyllä kokeilen. On mulla kyllä tuo köysikin solmuineen  tallella vielä, jos satun tarttemaan...

   Musana PMMP