Sairis jatkuu 19.11 asti. Ortpedin mukaan silloin alkaa olla työkunnossa. Jos ei ole niin sitten kortisonia. Kyllähän tuo pahemmin loukkaantunut puoli on jo suhthyvässä kunnossa, mutta tuo nilkan sisäpuoli tuolta kehräsluun alta vihoittelee vielä. Jumppaan nilkkaa nyt päivittäin. Venyttelen useasti päivässä erisuuntiin ja "kärsin" makeasta kivusta. Kyllähän tuo aina turpoaa uudelleen ja uudelleen mutta se kuulemma kuuluu asiaan.

   Autonkin sain eilen huollatettua. Vuosihuolto ja jakopään hihnan vaihto. Rellussa se tuntuukin olevan oikein tehty hankalaksi. Vaihtoon menee ammatti-ihmisiltäkin kunnon työkaluineen 5 tuntia. Ja maksu on sen mukainen. Teetin tämän huollon toisessa korjaamossa kuin tavallisesti.
 Taisi kannattaa. Normaalipaikassani väittivät ohjaustehostimen vuotavan ja tarvitsevan sen vaihtoa. 1400€ pelkkä osa. Tuolla ne ei löytäneet siitä mitään vuotoa. Kyllähän se aikaisemmin oli vuotanut muttei enää. Olisikohan ne tuolla toisessa vaan vaihtaneet ja rahastaneet pokkana.
 No kallis tuo huolto oli. Onpahan taas jonkun aikaa ajettavassa kunnossa. Seuraavaksi onkin sitten jarruhuolto. Rahan menoa ei voi estää.

   Ai ei kaikki tykänneet mun mustasta huumorista. En kyllä odottanutkaan. Ei tuolla nyt niin pahoja kommentteja onneksi tullut. Ainakaan vielä( klo 17.25 ) Pelkäsin pahempiakin. Anteeksi nyt kuitenkin jos jotain loukkasi tai jos häiritsi sielunrauhaa. Laitetaan nyt sitten vähän tavanomaisenpi aihe tähän lopuksi.
 245061.jpg
   Valmista nautittavaksi.

   Ei musaa