Jo viikonlopussa mennään. Laitoin leivariin tulen ja tarkoitus on taas leipoa sämpylää ja pullaa. Ruokaa tietenkin myös laitetaan uuniin muhimaan. Elikkä aivan normaali lauantai.

    Eilinen meni autossa istuessa. Ajelin reittiä kotoa Lammille, edelleen Hämeenlinnaan, sieltä Tampereelle ja takaisin kotiin. Aamulla liikkeelle lähdettiin heti 9 jälkeen ja kotona olin vähän yli 11 illalla. Siinähän se päivä meni. Lammilla on komea keskiaikainen kivikirkko. Olisi ollut mukava päästä sisään kurkkaamaan mutta kiinnihän nuo pidetään nykyaikana. Kuvattavaakin olisi ollut, mutta jäi tuo kamera kotiin.

   Oli mukava tavata poikaa ja tytärtä taas. Heillä tuntuu menevän ihan mukavasti. Elämä uomissaan niin sanotusti. Hämeenlinnalaisille voisi sitten mainostaa Wetterhofin korttelimyyjäisiä jotka on olikohan se nyt 9-10 päivä joulukuuta. (Tytär voi varmistaa päivät.) Tyttärkin siellä on myymässä lasitöitään. Niin että kannustamaan opiskelijoita sinne. Mielellään voi myös avittaa ostamalla tuotteita. Käsintehtyä uniikkia.

   Aamulla tuossa tuli otettua muutama kuva oravasta joka käy tuossa meidän piha sempramännyssä ruokailulla.
 256471.jpg
   Tosipihkanen käpy tuntuu kelpaavan oikein hyvin.

 256478.jpg
   Makoisaa on.

 256480.jpg
   Rouskis rouskis ROUSKIS!

 256481.jpg
   Vaihdetaan paikkaa kun tuo kameramies häiritsee...

 256482.jpg
   Ota nyt sitten vielä yksi kuva.

   Tohtorix: Niinkuin blogissasi sanoinkin. Tarkoitus olikin rajummalla kuvankäsittelyllä hätkäyttää ja herättää ajatuksia. Tuli vaan hiukan liian tumma kuva.

   Susupetal ja Harmaa pantteri: Niin kuvasta tuli tummempi kuin oli tarkoitus. Kuvankäsittely ohjelmassa ei ollut noin tumma. Laiskuuttani en viitsinyt enää tehdä uudestaan. Mutta olkoon nyt noin.

   Anonyymi: Olen pahoillani puolestasi ja pyydän anteeksi aiheuttamaani mielipahaa. Ikävä kyllä ei ne asiat maton alle lakaisemalla miksikään muutu. Kipeitäkin asioita täytyy pystyä käsittelemään.

   Musana Anna Netrebko