Täytyis kai välillä vastatakin noihin kommentteihin. On jäänyt vähän väliin. Mitenkäs kaukaa sitä aloittaisi?

   Tuolla kuvatorstain yhteydessä Saturation kyseli tuosta sokeri määrästä pullan päällä. Laitoin kyllä tähän satsiin kuvien takia tavallista enemmän tuota raesokeria. Tuli näyttävämpi kuva ja sokeri siinä keossa pysyy valkoisenpana. Kyllä näissä mun arkipullissa on normaalisti huomattavasti vähemmän makeaa.

   Tuo iltakuva tuosta sumuisesta kadusta. Pantteri ja Susu ja Marja siihen ainakin kirjoitteli. Tosiaan. Ei se niin hiljainen ollut. Autoja pörräsi koko ajan ja häiritsi. Yritin kyllä saada kuvaan myös loitontuvaa auton perävaloa mutta ei tullut tarpeeksi hyvää onnistumista. Ja dekkärin kanneksi tuo olisi kyllä hyvä. "oli sumuinen ja kostea ilta kun kaukaisuudesta kuului hyytävä kirkaisu ja juoksevia askelia. Tai jotain sinne päin.

   Penalandia   Kyllä nuo auringon lasku kuvat onnistuivatkin aika hyvin. Niissä täytyy vain muistaa hiukan alivalottaa, niin värit pääsevät oikeuksiinsa.

   Sukulaissielu  Kyllä minä aika äimänkäkenä olin tuosta neitokaisen karjaisusta. Olisi tietenkin pitänyt jättää pientä väliä eikä tupata "haju" etäisyydelle. Sanottakoon vielä, että hänellä oli tuommoinen kippurasarvinen fillari. Elikkä ajoasento oli aika etupainotteinen. Ja ei kai se mies niille silmilleen mitään voi. En kyllä sen takia siihen perään tupannut vaan tarkoitus oli mennä ohi heti kun vain olisi päässyt.

   Ja tuosta hiusten leikkuusta kaikille kommentoijille yhteensä ja yleisesti mitenkään erittelemättä: Kuvia ei tu!!! Kun ei niitä ole. Eikä siinä mitään esteettistä olekkaan. Keski-ikäisen miehen harventuvat hapset ja vielä liian lyhyeksi leikattuna. Millin sängellä. Nauraa saa ja pitääkin. Niin minä itsekin teen. Onneksi hiukset kasvaa. Saapahan päänahka vähän paremmin ilmaa. :)))

   Pantterille: Noi marjat on yhden köynnöksen marjoja. Enpä tietenkään muista köynnöksen nimeä. Kyllä joku lukijoista varmaan nimeää ne.

   Tänään kävin sitten tuolla ortopedilla. Sairis jatkuu 10.12 asti. Pisti kortisoni piikin nilkkaan ja käski taas syödä tulehduskipu lääkkeitä. Tänään määrätty satsi noita lääkkeitä(Arcoxia, voltaren.geeli ja närästyslääke) Maksoi jotain 150€ tietämillä. Älkää ihmetelkö jos vakuutus maksut nousee lähi aikoina.

   Musana Sibeliusta