Keskellä viikkoa mennään. Aika hurahtaa taas nopeasti. Johtuu kai tuosta työssä käymisestä. Nilkka kipuilee joka ilta hiukan enemmän. Saas nähdä kestääkö vielä loppuviikon.

   On jäänyt taas nuo muiden blogien lukemiset vähille ja kommentoinnit vieläkin vähemmälle. Yritän viikonloppuna korjata tilannetta. Aika vain ei nyt oikein riitä.

   Ja sitten jatkoa tuohon hiuspakinaan.
  
   Onhan mullakin ollut joskus tuota kuontaloa hiukan enmmänkin. Joskus 50-luvulla ollessani tuommoinen kaljapullon kokoinen mulla oli vaaleat ja pitkät kiharat enkeli hiukset.(pitäs varmaan skannata kuva) Ja mulla oli myös tapana istua leveällä ikkunalaudalla ja katsella ulos. Kadun toisella puolella oli kultasepän liike ja sieltä ne sitten katseli vaaleakiharaista poikaa ikkunassa. Keskustelu oli käynyt oliko kyseessä tosiaan poika vai kenties kaunis pikkutyttö. Lopuksi löivät vetoa ja yksi kävi ovella kysymässä. En tiedä kuka voitti ja mitä, mutta sen jälkeen multa tukka lyhennettiin aika nopeasti. Pojalla oli silloin yleensä sänkitukka.
   Oli mulla sitten pitkä tukka myöhemminkin. Amiksen aikoihin joskus 70-luvun alussa. Kampaamo puolen opettaja sitten kerran bongasi mut ja tuli tekemään tarjouksen. Saisin ilmaisen tukan pesun ja pehmennyksen jos tulisin harjoitus materiaaliksi. Ensin vähän mietin, mutta silloin juuri oli tullut muotiin myös pojilla noita pehmennyksia ja kampauksia hiuksiin. No minähän sitten rohkaistuin ja menin. Mukavahan siellä oli istua nättien tyttöjen ympäröimänä. Kampauksen nimeksi kerrottiin "Apollo". Kaverit kyllä mutisivat jotain "apollo 13" tyyppistä juttua. Mutta mikä tärkeintä. Tytöt oli erimieltä! :)))))


   Musana Viikate