No nyt on aikainen aamu oltu töissä ja pienet päivä unetkin nukuttu. Maanantait on aina olleet onneksi helppoja. Nilkka kyllä hiukan pani hanttiin aluksi, mutta sitten helpotti. Töitä oli vähän ja sain lepuutettua sitä alku ruuhkan jälkeen. Nyt päikkäreiden jälkeen on kyllä aika kankea tuo nilkka. Onkuin olisi teräsvanne tuossa nilkan ympärillä. Mutta kai se siitä taas vähitellen tottuu kestämään ja voimistuu.

   En kylläkään aluksi saanut oikein juonesta kiinni tuolla töissä. En muistanut oikein kuinka ne hommat tehtiin. Mutta kyllähän se sitten pienen muistelemisen jälkeen lähti rullaamaan. Ei ainakaan kukaan valittanut, että ois jotain jäänyt tekemättä.

   Illalla nukkumaan meno oli kylläkin aika vaikeaa. Olen tottunut valvomaan yli puolen yön ja nyt piti mennä nukkumaan jo aikaisemmin. Parituntia meni pyöriessä ja sitten toiset parituntia horroksessa välillä kelloa vilkuillen. Yhden tunni sitten nukuin kunnolla ja olin aika sekaisin puhelimen herättäessä mut klo 03.10.

   No eiköhän ensiyönä nukuta jo paremmin. Täytyy vain lohduttautua, että enää neljä yötä jäljellä tätä vuoroa. Sehän nyt menee vaikka päällään seisten, jos vain tuo nilkka kestää.

   Musana Anna Netrebko