Tänään sitten siivottiin mm. keittiön kaappeja. Heitettiin pois vanhoja huonoonkuntoon menneitä halpis astioita, mitä ostettiin joskus asuntosäästö aikoina. Eivät olleet kestäneet tiskikonetta. Lasitus jo säröilla jne. Myös vanhoja laseja, lasipurkkeja ja muita vastaavia lasiastioita vietiin lasinkeräys pisteeseen. Myös vaatekaappiani kävin läpi. Vanhoja sukkia lähti roskikseen aika kasa. Kuinka niitä onkaan kertynyt. Yksiparisiakin sukkia oli vaikka kuinka paljon. Taitaa tuo meidänkin kone syödä osan sukista. Ja päälle tietenkin imuroitiin kun kerran pöllyyteltiinkin. Tuli taas vähän enemmän tilaa kaappiin.

   Aamupäivällä myös kirjoittelin yhtä juttuakin. Tuosta taitaa tulla mulle pakkomielle taas vähäksi aikaa. Innostun välillä jostain asiasta ja teen sitä hulluna ja sitten kyllästyn. Mutta tulipahan valmiiksi "pöytälaatikkoon". Nykyajan pöytälaatikkohan on tietsikan kovalevy. Vielä muutamakerta lukua niin sitten on valmis vaikka hävitettäväksi. On vain tuo aihe ja kirjoitus tapa pyörinyt päässä jo muutaman vuoden. Tai jos en hävitä niin jatkan sitä juttua jos keksin siihen jatkoa. Katsotaan.
   Se on oikeastaan netin ja vuodatuksen ja tarkemmin sanottuna "pakinaperjantain" ja  "tarinamaanantain" syy, että repsahdin tähän kirjoittamiseen. On vaan niin mukava saada joku idis tekstiksi. Elikkä syy on teidän. ;)

   No siinähän sitä taas on tuota kirjoitusta. Lisää taas toiste.


   Musana Viikate edelleen