Toinen päivä töissä ja nyt nilkassa jo tuntuu hiukan emmän. On kuin teräsvanne puristuisi tuohon nilkan ympärille joka askeleella. Ei nyt hirveän kipeä mutta sen verran että tuntuu ja hiukan varoo. Pikkasen on turvotuskin lisääntynyt. Mutta kai se tästä.

   Jotkut tosiaan puhuvat, että kipuun tottuu ja oppii sietämään sitä. Mulle kylläkin on tässä käynyt juuri päinvastoin. Vaikka se kipu ei ehkä tunnukkaan niin pahalta mutten viitsi sietää sitä. Otan herkemmin kuin ennen särkylääkkeen. Tosin tähän pieneen kivistyksen en ainakaan vielä ota. Kyllä kai se menee ohi ajan kanssa.

   Tänään kävin myös tuolla Myrskylässä. Hain sieltä yhden tavaran työasioissa. Tietenkin matkalla käväisin myös Safussa. Elikkä kalansavustamossa. Sieltä saa todella hyvää kalaa erivalmisteina. Elikkä tänään tarttui mukaan kylmäsavustettua-, kraavattua- ja Pykeijanlohta. Elikkä herkuttelua luvassa. Tuo Pykeijanlohi on uunissa valmistettavaa maustettua lohta. Se vie suorastaan kielen mennessään. On suussa sulavaa herkkua. Parasta kalaa mitä olen syönyt. Taitaapi olla ainut valmistaja suomessa. Jos tulee joskus vastaan jossain kaupassa niin suosittelen ehdottomasti maistelemaan. Sen valmistaminen jää nyt viikonlopulle, mikä Miikalle ilmoitetaan tässä. ;)

   Kiitän kommentoijia kannustuksesta. Kyllä tämä tästä.


   Musana Anna Netrebko