Tämä nykypäivän kirous. Ainainen kiire ja suorituspaine. Miksi nykyään tuo on tärkeää. Jokainen jotka ovat ehkä lukeneet noita minun "keski-ikänen mies" sarjaani ovat huomanneet, että mun tärkein rentoutumis keinoni on mökillä päästä irti kiireestä, pakkotyöstä , suorituspaineesta ja melusta. Niistä kun pääsen irti niin rentoudun. Minä siis inhoan noita asioita ylikaiken. Ne vain kun sattuu olemaan tämän päivän asioita. Miksi? Miksi meidän täytyy juosta paikasta toiseen hullun kiilto silmissä ja ennättää tehdä sitä sun tätä. Sitten ihmisest kärsivät stressisitä ja vatsahaavasta ja masennuksesta ja ties mistä.
   Pelkästään kun katsoo mainoksia telkkarista, niin sielläkin korostetaan kiirettä. Juo Beroccaa niin jaksat ja olet sairaalloisen pirteä ja olet nuorekas ja menevä ja menestyvä. Ja jos sattuu tulemaan hiki juostessa ja meuhkatessa niin Rexonaa kainaloon ja taas mennään kuin risteilyohjus. Aina kiire ja kokajan paine. Ja sitten vielä pitäisi hymyillä kuin pepsodent mainos: UUHHHRR!!! Mullakin  pelkästään noiden mainosten takia nousee jo verenpaine. Miksi muka meidän pitäisi altistaa itsemme tuollaisella tohotuksella ivatsahaavaan ja stresiin ja loppuunpalamiseen?
  No tuosta päästäisiin helposti toiseen mielikiroamiseeni. Meinaan talouselämään ja sen vaatimuksiin. Sieltähän se syy löytyy, mutta siitä vaahtoan sitten toisella kertaa.

   "Saavuitko tälle sivustolle" kysely on nyt siiten päättynyt. Vastauksia tuli 18 kpl.
       - Suosikeista tuli          39% eli 7 henkilöä
       - Blogilistalta tuli         22% eli 4 henkilöä
       - Hakukoneilta tuli       17% eli 3 henkilöä
       - muualta   tuli              22% eli 4 henkilöä

   Tietenkään tuo tilasto ei pidä paikkaansa. Kävijöitä on hiukan enemmä jakaikki ei vastaa. Tuolta "extremetracking" sivustolta löytyy tarkempi tieto. Se on tuo maapallonkuva tuossa sivun oikeassa alakulmassa.

   Mutta se siitä. Kysytään nyt jotain muuta tietoa johon en kylläkään usko saavani myöskään oikeaa tietoa, mutta kysytään kuitenkin koska olen utelias ihminen.
   - Kuinka moni tietää mun oikean henkilöllisyyden?? Ois ihan kiva tietää tuokin asia.

   389677.jpg

   Musana virsiä