Tänään heräsin armottomaan pää- ja niskasärkyyn. Ilmeisesti tämän tietsikkan ansiota. Pitäisi saada tuo näyttö alemmaksi. Joutuu katselemaan niska takakenossa ja sehän nyt ei tee sille hyvää. Tai sitten pitäisi hommata oikean sorttiset lasit silmille tätä varten. Ehkäpä siis pitäisi käydä tiimarisa. ;) Onneksi oli tuota burana 800 kotona tuon nilkan jäljiltä. Nyt olo jo helpottaa.

   Tuo valokuvaus on jäänyt taas vähän vähemmälle kun on joutunut takaisin työelämään. Aina vapaa-aikana on niin pimeää, ettei kannata enää tuonne ulos mennä kameran kanssa. Tuota luontoahan minä olen pääasiassa kuvannut.

   Niin tuo edellinen kirjoitushan oli sitten vain keksittyä juttua. En ole eroamassa enkä edes harkitse sitä. Noita "keski-ikäisen miehen" kirjoituksia voi tulla vielä myöhemminkin lisää ja niissä ei todellakaan tapahdu yhtään mitään. Ne voi jättää lukematta ihan suosiolla. Ne ovat vain minun päässäni syntyviä epämääräisiä tunnekuvia joista on päästävä jollain tapaan eroon. Ja tuohan on yksi tapa. Minun kannaltani aika helppo. :)

   Vielä yksi talvinen kuva kevennyksksi.
 375748.jpg


   Musana virsiä


     Ps. Vielä tuohon kyselyyn odotetaan vastauksia!!!!