Tänään en sitten tehnyt oikeastaan yhtään mitään. Katsellut telkkua ja ollut olemassa. Ruokaa sentään pikkasen tekasin ja laitoin myös yhden kukkalaudan ikkunan alle kun tuo vaimo sitä pyysi. Taitaa olla tulossa tapa tästä laiskottelusta. Olo on toisaalta hiukan sellanen, että olisinko tulossa kipeäksi. En usko. Väsyttää vain hiukan ja ehkäpä se johtuu siitä, etten käynyt edes ulkona kunnolla koko päivänä. Hiukan nakuttelin petkeleellä jäitä tuolta portaista ja pihapolulta ja sitten tulikin jo kylmä. Siis pelkkää laiskuutta ja lorvintaa.

   Tuon pakinankin kirjoitin hiukan turhan harkitsematta kun piti mennä katselemaan mäkihyppyä. Siihen olisi saanut hiukan enemmän huumoria aikaiseksi vähän rauhallisemmalla aikataululla. Toisaalta tänään tuo järki ei muutenkaan tunnu juoksevan. Elikkä tuskin sekään olisi onnistunut sen paremmin.

   Tuonne kyselyynkin pitäisi keksiä taas joku uusi aihe. Ei vaan leikkaa mitä. Ehdotuksia???

   Pää on nytkin vähän Haminan kaupungin kaltainen elikkä siellä pyörii ajatuksia löytämättä juonta ja toisiaan. Ehkäpä on parempi lopettaa tämäkin sepustus. Eihän tässä ole mitään järkeä. Niinkuin ei yleensä muulloinkaan.


   Musana ei niin yhtään mitään