Niinkuin tuosta edellisestä perjantaipakinasta voi jokainen päätellä, mun arvostukseni noita poliitikkoja kohtaan ei ole kovin korkealla. Minun sana varastossani sana poliitikko on synonyymi sanoille valehtelija, kieroilija ja omaneduntavoittelija. Elikkä siis inhoan poliitikkoja. Siispä äänestäminen on aika vaikeaa. Yleensä äänestän kaikissa vaaleissa. Kerran olen jättänyt äänestämättä. En kertakaikkiaan löytänyt sopivaa ehdokasta ja nyt alkaa tuntua taas samalta. Joku tuossa telkkarissa ehdotti, että me tälläiset henkilöt kävisimme pyöräyttämässa vaalilippuun  pyöreän nollan. Ihan siis protestina. Siisnä on varteenotettava vaihtoehto.
   Sen minä tiedän etten varmasti äänestä ketään "kolmen suuren" puolueen ehdokkasta. Enkä myöskään pienistä puolueista niitä jotka ovat ollet hallitusvastuussa viimeaikoina. Vaihtoehdot on siis vähissä. Noilla puolueilla on ollut mahdollisuus näytää tahtonsa ajaa vähä osaisten ja vanhusten puolta. Eivät ole ajaneet. Nythän kaikkipuolueet silmät kirkkaina lupailee mitätahansa kunhan vain saisivat ääniä. Uskokoon ken tahtoo heitä.
   Ja se politiikasta.

   Laitoin juuri leivariin tulen. Siis normaali lauantai. Leivon tänän litran taikinan pullaa. Teen niistä taas tommosia omenalohkopiirakoita ja ehkä myös mustikka semmosia samanlaisia. Ruokaa laitetaan myös tietenkin uuniin. Ja vähän siivotaan. Ihan pikkasen. Yläkerta jäi eilen imuroimatta, eli sen ehkä sitten tänään teen.

   Tuo kysely tuolla alla on edelleen. Vastailkaa sinne. Kiitos!


   Musana PMMP