Päivälenkki kävelty ja samalla kävin äänestämässä. Eikä tarvinnut kärsiä jonoista. Muutama muukin ihminen oli, mutta ei jonoa. Elikkä ei hommaan montaa minuuttia mennyt.
 
    Eikä ehdokkaan valintaakaan loppujenlopuksi aikaa paljon tuhraantunut. Helppo resepti. Ei kolmea suurinta puoluetta. Ei hallituksessa viimeksi olleita puolueita. Ei yhden asian puolueita.  Jäljelle ei jää kuin kaksi mahdollista puoluetta joista valita ehdokas. Sitten mennään näiden puolueiden vaalikoneille ja valitaan sieltä mieleinen ehdokas. Tällä kertaa valtsin nuoren naisen. Ainakin on tarpeeksi erillainen kuin ennen. Illalla sitten vaan jännitetään menikö läpi. Tuskin menee mutta ääni ainakin puolueelle.
   Tuo ruotsalaisten kansanpuolueen suomenkielen taito on ruvennut huolestuttamaan. Vaalijulisteessa luki: Svenska folkpartiet, suomalainen kansanpuolue.

   Muuta en sitten tänäänkään ole oikeastaan tehnyt. Hiukan täällä koneella kirjoittelemassa yhtä juttua. Toki tuo päiväkävely kesti hiukan toista tuntia ja otin muutaman kuvankin. Näytteet tässä.

 456883.jpg

 456880.jpg   Musana Procol Harum