Tänään sitten pesaisin keittiön ja lastenhuoneen ikkunat. Olohuone ja makkari sun muut pestään kun ehditään ja on inspistä. No, olohuone jo ehkä huomenna. Jäivät syksyllä pesutta kun tuo nilkka vihoitteli. Ja ei se hyvä ole vieläkään. Vähänkin hankalampi asento niin muistuttaa kyllä itsestään. Yksi ikkun ameillä on sellainen joka täytyy pestä tikkailta(Arkkitehti pitäis ampua). Kuinkahan sekään tulee onnistumaan. Taitaa jäädä pesemättä. Tällä nilkalla ei vielä tikkaille ole asiaa. Pitää kai kohta mennä taas lekuriin valittamaan.

   Pitkin matkaa on noita kommentteja tullut. Olen vain niin pirun laiska vastaamaan. Kiitos kaikille kommentoijille. Noteeraan kyllä teidät kaikki. Virtuaallinen kukkakimppu teille. Tuossa eilisessä kirjoituksessa kritisoin hiuka tätä nykymaailman menoa. Löytyihän sieltä joitain saman mielisiäkin. Vastaan ei kukaan sanonut.

   Taidankin uusia tuon kysymyksen tuonne alas. Kysytäänpä tälläkertaa mielipidettäsi perustulosta eli kansalaispalkasta. Kannatatko vai etkö. Vastauksia pyydetään.

   Muuten aika on mennyt kirjoitellessa. Ulos ei oikein tee mieli. En tiedä mikä minuun on nyt mennyt. Eilen sentään kävin kirjastossa. Vei pari kirjaa pois ja otin pari uutta. Viihdekirjallisuutta taisi olla vai olikohan toinen joku Tsehovin teos? Taisi olla. Tiedän, tiedän Marjo-kulta. Sekin on sinun mielestäsi pelkkää viihdettä. ;-)


   Musana Virsiä