Minusta on todellakin tullut laiska. Eilen en tehnyt oikeastaan mitään. Pyörää trimmailin ja sain sen siihen kuntoon, että kohta otetaan koeajo.
   447250.jpg
   Tässähän tämä takkahuoneessa viimeisten asennusten jälkeen odottamassa neitsyt reissuaan.

   Eilen myös auttelin hiukan vaimoa hoitolasten hoidossa. Syötin pienimmän ja puin ulkovaatteet päälle. Ja katselin vähän niiden perään silloin tällöin. Vähäiseksi sekin jäi. Mitähän muuta oikein teinkään. Olin tietetnkin tietsikalla. Kirjoittelin tuon yhden jutun loppuun. Sain aikaiseksi 3 osaa tarinaan Marttisesta. Vielä siinä on hienosäätöä jäljellä. Aika kuiva ja mitään sanomaton tarina mutta sen kirjoitin minkä kirjoitin. Ehkäpä julkaisen sen jossain välissä 7 perättäisenä aamuna nimellä muutos. Katsotaan nyt kunhan luen sen useampaan kertaan läpi ja hyväksyn sen itse.

   Siinäpä ne eiliset tekemiset sitten olivatkin. Syömistä ja muuta pientä jossain välissä noiden lisäksi. Rauhallista elämää. Olen siis taas lomalla. On aikaa.

   Hesassa on näköjään 8 astetta lämmintä ja puolipilvistä. Tuulta 5.1 m/s lännestä. Meillä täällä on suht samanlaista. Lämpöäkin on... hetkinen...7,7 astetta näyttää tuo digimittari etukuistilla. Eipä siis muuta kuin kokeilemaan polkupyörää


   Ei musaa nyt