Poika käväisi pika viisitillä. Tuli eilen ja tänään jo läksi seuraavaan paikkaan. Mukava oli nähdä ja jutella. Aina se piristää noiden lastensa näkeminen. Ja aina ne tuntuu fiksummilta. Onneksi on pojasta ja tytöstä polvi parantunut. Ihania ja fiksuja niistä on tullut.

   Kiitos taas kaikille kommentoijille. Kyllä se ylempi kuva tuossa kuvatorstaissa oli tosiaan vesikasvin varsi heijastuksineen. Järvi oli sopivan tyyni silloin kuvatessa. Korsi oli haaroittunut yläpäästään ja siitä nuo "hämähäkin koivet" joiksi jotkut ilmeisesti luuli. Hmm... Riippuva litistetty hämähäkki. Aika inhorealistinen kuva olisi ollut. Kaipuuta vissiin elämään?  ;-)

   Viimeviikon hyvät ilmat meni pihatöitä tehdessä. Omenapuut ja marjapensaat tuli leikattua. Vaimo haravoi pihaa ja ojanpenkat. Minä kärräsin haravointi jätteitä. Ja kaikkea muuta sellaista. Harmittaa vaan kun ei sitten tullut hyödynnettyä noita päiviä pyöräily tottumuksen hakemiseen. Toi peffa vähän tunsi nuo ensimmäiset lenkin pyörän satulassa. Olisi pitänyt nyt kovettaa tuota isontunutta ahteria. Ei muuten mutta kun tätä menoa en kyllä jaksa fillaroida kesällä töihin. Kunto on laskenut kuin se kuuluisa lehmän häntä.


   Taas pitäisi kehittää tuosta perjantaipakinasta jotain. Olisihan tuolla ollut tuo vanhakirjoitus parran ja tukan leikkuustani mutta mennneet on menneitä. Jos en uutta saa aikaiseksi niin sitten saa olla. Mietitään. Aprillipiloistakaan en saa mitään irti. Harvoin niihin olen mennyt ja jos olenkin niin kai olen ne unhoittanut.

   Pitäisi myös keksiä tuonne kyselyosioon jotain uutta. Ehdotuksia otetaan vastaan.
 


     Musana Kirkaa