Hyvinhän se rullasi. Kevyt oli polkea.Tietenkin ajoasennon säätämiseksi vielä eka kerta meni. Pysähtelin useaan kertaan ja säädin niin satulan kuin stongankin korkeutta. Reilu tunti siihen meni. Matkan pituudeksi jäi vain 13 km. Aikaa meni reilu tunti. Keski syke oli 151. Maxi syke nousi 174. Saisi olla mun ikäisellä vain 168. No mukavalta vain tuo sykkeen muutama pyrähdys korkeammalle vain tuntui. Kaloreita paloi mittarin mukaan paljon. Uskomattomat 813 kcal. Uskoiskohan tuota?
   Ja tottakai myös vanha totuus päti. "Minkä myötätuulessa mennessä voittaa, sen vastatuulessa takaisin tullessa menettää.  Polkiessa  ensimmäiset 6½km niin oli myötätuuli ja kun takaisin tulin samaa tietä, niin se muutti tietenkin vastatuuleksi. Ja sen kyllä huomasi.

   No joka tapauksessa pyörä on nyt sitten sisään ajettu. Ja nilkka kyllä tuntui kestävän hyvin. Muissa jalkojen lihaksistossa kyllä huomasi tuon lähes vuoden tauon. No kyllä nekin siihen hiljakseen tottuu. Ei muuta kuin menoksi. Alussa tietenkin totutellen, ettei maku menisi pyöräilystäkin.


    Musana virsiä