Niinhän se tämäkin päivä meni. Töitä tehdessä. Päivä oli todellakin iisi töissä. Joskus näinkin, vaikkakin jos näin jatkuu niin kenkäähän sieltä saa. Tosin yhden ylimääräisen keikan kävin auton kanssa tekemässä. Paikkasin toisen tekemän erheen. No tekevälle sattuu. Ei siinä mitään.

   Töihin mennessä kävin hakemassa uuden pyöräni. Nyt sitten vaan toivotaan teitten kuivuvan ensiviikoksi, että pääsisi lomalla testaamaan fillaria ja tuon nilkkani kestävyyttä. Tosin tänään jouduin kyllä kesken työpäivän pitämään kahvitauolla koipea lepoasennossa kun rupesi ilkeästi kipunoimaan. Nostin sen toiselle tuolille puoleksitunniksi ja kyllä se siitä sen verran tokeni, että sain tehtyä työpäivän loppuun. Nyt tuo nilkka tuntuu taas normaalimmalta. Häiritsee vain vähän.

   Noita sinisiä kuviani tuossa alapuolella pääsin katselemaan tänään töissäkin. Oli aikaa hukata siihenkin. Kuva vain työ paikan koneessa on säädetty päin seiniä. Ne oli siinä aivan liian tummansinisiä. Suorastaan likaisen sinisiä. Minä suorastaan kauhistuin sitä väriä. Teki mieli poistaa ne kokonaan. Toivottavasti te näitte ne sellaisina kuin on tarkoitettu. Siis kauniin sinisinä. Kommenteista päätellen ainakin osa näki ne oikeissa väreissä.

   Sitten olisi mietittävänä pakianaperjantain aihekin. Sehän on "paha päivä". Siitä luulisi viikonloppuna tai ensiviikon alkupuolella irtoavan jotain. Tarinamaanantaihin muhii jo joku ajatus. Kyllä se tästä. Tuo työ vaan hidastaa muutenkin hitaan miehen aatoksia.


   Ei musaa tälläkertaa