Laitoin juuri leivinuuniin tulen. Vahdin tässä samalla ettei savuta sisään. Leivinuuni on nyt viimeistä kertaa lämmityksessä ennen syksyä. Savuttaminen alkaa olla tähänaikaan vuodesta ongelma. Toisaalta jääpa aikaa muuhunkin. Tässä aina menee lähes kokopäivä ruuanlaittoon ja leipomoseen. Tänään olisi  tarkoitus pyöräyttää litran taikinat pullaa ja sämpylöitä.

    Ei ole nyt ollut oikein inspistä kirjoitellakaan tänne blogiin. Ei ole tapahtunut mitään erikoista. Vain sitä harmaata arkipäivää. On kadonnut hiukan ajatus noista haasteistakin, niin että taitaa tälläkertaa jäädä väliin kaikki. No ei sitä tiedä jos vaikka inspis tulisi taas kirkkaalta taivaalta niinkuin muutaman kerran on käynyt. Valokuvatorstaihin olisi kyllä ajatus mutta se vaatisi kameran mukaan ottoa töihin. Katsotaan ensi viikolla.

    Ilmat on taas olleet sellaisia ettei pyöräilystäkään tule oikein mitään. Harmittaa vietävästi. Pitäisi nimenomaan tuota pyöräilykuntoa saada ylös työmatkoja varten. Nyt tuo yleiskuntokin on niin heikko ettei työpäivän päätteeksi oikein jaksa edes ajatella liikuntaa. No omaa hölmöyttähän se oli kun päästin kunnon tippumaan tuon sairiksen aikana. Olisi sitä voinut edes pientä sisäliikuntaa harrastaa silloin.

    Ensiperjantaina alkaa taas loma. Lähden silloin suoraan töistä ajelemaan mökille. Olen siellä sitten viikonverran. Laitan mökin kesäkuntoon. Siis siivoan talven pölyt pois. Ulkoilutan matot ja lakaisen lattian kostealla rätilla ja pyöräytän myös hämisverkot katon rajasta. Käännän aurinkokennon taas kesäasentoon ja tarkastan akut ja nestekaasu pullot ja johdot. Ynnämuuta mitä pientä siellä täytyy tehdä. Samalla rentoudun ylhäisessä yksinäisyydessäni kuunnellen hiljaisuutta.
 Ihanaa!!!!

   Vielä jätän tuon kuppikyselyn tuonne oikealle alas vähäksi aikaa. Vaihdan sen viikolla sitten uuteen. Kunhan nyt keksin mihin. Saa edelleen ehdotella.


   Musana PMMP