Eilinen aamu meni kotihommia tehden. Kaikkea pientä tekemättä jäänyttä hommaa. Päivä meni sitten kaupoilla pyörien. Mitään ei sitten kuitenkaan ostettu. Ei löytynyt sopivaa. Jatketaan tostaina eri kaupungissa. Ehkäpä sieltä sitten?

   Ilta menikin sitten Hämeenlinnassa Wetterhoffin lasi- ja keramiikkalinjan oppilasnäyttelyn avajaisissa. Tytär oli mukana järjestäjien puolella erittäin vahvasti. Mukana oli myös hänen tekemänsä valaisimet.
 572665.jpg
   Polkuja!
   Ylpeähän tässä täytyy olla. Hienot valaisimet. Näyttely on auki Hämeenlinnassa Wetterhoffintie 4 Wetterhoffin tiloissa muistaakseni kesäkuun alkupuolelle. Käykäähän katsomassa. Eipä sitten muuta eilen ehtinytkään tehdä.

    Tuo tällä blogilla kävijöiden ikä kysely onkin saanut hyvän alun. Jo 22 vastaajaa tähän mennessä  ja tasaista ikäjakaumaa on havaittavissa. Tietenkin vanhempia on luonnollisesti vähemmän, mutta ei yhtään 56-65 vuotiasta. Se on kyllä yllätys. Sentään 1 yli 66 vuotias on ilmoittautunut. Olisin odottanut meidän keski-ikäisten kansoittavan tuon tilaston. No hyvä näin. Tuleepahan itselle nuorekkaampi olo! ;)

   Musana Tchaikovsky