Tässä tämän tarinan vaihtoehtoiset loput. Valitkaa mieleisenne.

                                     Joonas 4/4 (1. versio. pliisu)Lähdettyään ravintolasta Venla ja Joonas kävelivät ja juttelivat niitä näitä tutustuen toisiinsa.

"Mentäiskö ryyppäämään? Tekisi hyvää tuohon surun unohdukseen. Mä rakastan Millaa ja kaipaan häntä. Voisin oikeastaan hukuttaa murheet viinaan", ehdotteli Joonas jossain välissä. "Eikä mitä. Meillä on huomenna työpäivä. Jos sä nyt ryyppäät ja huomenna et kykene töihin niin saat potkut töistä. Ja sitä paitsi murheet osaavat uida. Ei ne viinaan huku", vastaili Venla ja jatkoi:" tee työtä ja anna ajan kulua. Kyllä se siitä".


Seuraavana päivänä Joonas meni taas töihin. Firman isäntä kutsui Joonaksen huoneeseensa ja esitteli tälle uuden tiimikaverin:" Tässä on Venla Kuutti. Hänestä saat tuoretta voimaa porukkaasi. Hänestä tulee sinun mantteliperijäsi kun sut siirretään ylempiin työtehtäviin. Kunhan vain pysyt irti siitä viinasta". Joonas ja Venla kättelivät toisiaan. Tästä voisi vielä kehittyä jotakin, huomasi Joonas ajattelevansa.
                                           Loppu                                       ****************************                                                 Joonas 4/4 (2: versio. ei niin pliisu)
Lähdettyään ravintolasta Venla ja Joonas kävelivät ja juttelivat niitä näitä tutustuen toisiinsa. "Nyt tekisi ryyppy hyvää", ehdotti Venla:" Unohtaisit tuon typerän Millan kun jätti sut". "Siinä on ideaa. Eikohän mennä tuonne Kristan-pubiin. Siellä se Millakin välillä käy. Näytän sille, että pärjään ilman häntäkin", innostui Joonas ja he suuntasivat pubiin ja alkoivat ryypätä. Tosin Venla ei ryypännyt kovin paljon vaan hanakasti yllytti Joonasta.


Seuraavana päivänä Joonas heräsi puhelimen soittoon. Pomo kyseli poissaolon syytä. Joonas sanoi tulevansa heti. Hän ryntäsi työpaikalle ja pomon koppiin ja pyyteli anteeksi myöhästymistään. "Taas ryyppyputki päällä. Viimeksi annoin viimeisen varoituksen. Nyt se on sitten loppu. Mä en kattele enää noita poissaoloja. Tässä on Venla Kuutti", Pomo esitteli Venlan ja jatkoi: "Hänestä tulee uusi tiimin vetäjä sun tilallesi. Jo viime viikolla sanoin Venlalle sinusta ja sun ryyppyputkistasi. Kerroin myös viimeisestä varoituksesta". Joonas katsoi Venlaa ja näki tämän huulilla kylmän ja laskelmoivan hymyn.                                               LoppuMusana Viikate