Susupetal haastoi tekemään kravun. Tarina pitää kertoa 100:lla sanalla. 99 sanaa ja otsikko.
Tämmöisen sain aikaiseksi.


                                        Elämä



Pekka nousi vuoteelta tuskasta irvistäen. Hän katsoi alastonta vartaloa vierellään. Hän silitti naisen pehmeää ihoa ja muisteli ihanaa yötä. Hän otti kainalosauvansa ja linkkasi parvekkeelle. Kipu jäyti joka askeleella. Hän katseli maisemaa jonka värjäsi aamuaurinko. Hän tiesi nyt kokeneensa kaiken kokemisen arvoisen. Elämällä ei enää olisi mitään annettavaa. Vain ikävät kivun täyttämät arkipäivät. Kannattaisiko niitä enää elää? Hän kurkkasi parvekkeelta alas kaukana alapuolella näkyviä kallion lohkareita. Helppo kuolema?

Vuoteessa nainen kääntyi. "Kiitos ihanasta yöstä", nainen sanoi ja kääntyi alastomana vuoteessa ja jatkoi: "Tule takaisin vuoteeseen". Pekka totesi mielessään, ettei ehkä kaikkea ole kuitenkaan vielä koettu ja meni takaisn sänkyyn.



                                      ************************************



Täytyy kyllä todeta ettei ollut mulle ihan helppo tehtävä. Tulee aina tehdyksi vähän pidempiä tarinoita. Sitähän se Susu varmaan tahtoi opettaakin. ;) Lyhyempikin tarina voisi olla. Kiitos vaan haastettesta. Itse en haasta ketään jatkamaan vaan kehoitan kaikkia lukijoita kokeilemaan.



Musana Tchaikovsky