Ensiyönä taas aikainen aamuvuoro. Väsyttää jo edeltäkäsin. EVVK!

   Seurailin eilen noita "itäeuroviisuja". Hanna lauloi ihan hyvin ja kappaleessakaan ei ollut oikeastaan mitään vikaa. Ei vain löytynyt sopivaa yleisöä siihen. Unkari oli minusta tällä kertaa paras. Sopivasti erillainen ja tytöllä riitti ääntä vaikka muille jakaa. Serbian olisin laittanut toiseksi ja sitten olisi ollutkin jo Hanna ja muista ei oikein saanut selvää. Länsieuroopan maat olivat kyllä tosikehnoja. Ruotsin kappale oli suurin pettymys. Ennakko kohun mukaan odotin parenpaa Mutta turhaan. Huomautetaanpa tähän lopuksi, etten etukäteen ollut kuullut muita kuin suomen ja nuo karsinassa olleet kipaleet. Sen verran kiinnosti.

   Kiitoksia kommenteista. Tuon kakkaläjän suhteen ei ole vieläkään mitään varmuutta. Taitaa jäädä toistaiseksi selvittämättä. Karhukin sai taas yhden äänen. Ei taida uskaltaa sanoa vaimolle mitään. Ei uskalla jäädä sitten yksin mökille.
   Hyvä jos tuo satu miellytti. Yritin tehdä opettavaista mutta ei jännittävää satua nykyajan mausteilla(tietsikka). Nykyajan muksuthan osaavat ton tietsikan kanssa paremmin kuin me keski-ikäiset kalkkikset.

   Laitetaanpa tähän taas muutama kuva mökiltä. Niitähän taas sitten riittää.

 583340.jpg
   On mukava tulla mökille pitkän vilpoisan kävelylenkin jälkeen kun näkee savun nousevan piipusta. Tietää mökin olevan lämmin.

 583343.jpg
   Kuistilta oteetu kuva järvelle. Oli jotenkin erikoinen valaistus. Dramaattinen. Muttensaanut sitä ihan vangittua kuvaan.

 583342.jpg
   Yksijalkaisen jalustanikin unohdin kotiin. No onhan tääkin nyt suht kuitenkiin tarkka.

 583341.jpg
   Joka vuosi tulee kuvattua näitäkin. Koskelohan siinä.

   Kysely jatkuu vielä tuolla reunassa. Yritän keksiä uutta. Ei ole vielä tullut mieleen mitään mielenkiintoista.


   Musana virsiä