Matkan pituus 23,8 km. Ajoaika 1 tunti ja 17 minuuttia. Keskisyke 147 (liian korkea). Maksimisyke 170(myös liian korkea ikäiselleni). Kaloreita paloi 1010 kcal. Keskinopeus 18,4 km/tunnissa. Maksiminpeus 53,7 km/tunnissa(alamäki)

   Tuuli oli suht navakkaa ja ensimmäiset 7km vastaista. Osa matkasta sitten metsäteitä. Mutkaista ja mäkistä. Lopussa jyrkimmät mäet niin myötäinen kuin vastainenkin. Olo on nyt mukava. Kyllä tässä kohta uskaltaa taas töihinkin polkea pyörällä. Elikkä kunnon kohotus tuon sairiksen jälkeen on nyt siis alkanut toden teolla. Kameraa en ottanut tälläkertaa ollenkaan mukaan. Keskityin vain tuohon pyöräilyyn.

   Aamupäivä menikin jo pihahommissa. Piti laittaa yhdet puupölkyistä tehdyt portaat uusiksi kun meinasivat olla jo vaaralliset. Ja kannoin myös puulaatikon täyteen puita. Ja kohta jo onkin sitten saunan vuoro.

   Ja tuo edellisessä postauksessa ollut vene on tosiaan tervattu ja paikattu ja edelleen käytössä. Verkkojen ja katiskoiden kokemiseen käytetty vene. Ei minun vaan vaimon veljen. Tässä lähikuva veneen kokasta.
 593430.jpg

  Tässä sitten vielä kuva yhdestä mökin lähellä olevasta kuusesta.
 593427.jpg


   Musana Nightwish