Siinähän meni sitten tämäkin päivä. Töitä tehdessä. Tosin on ollut ihmeen rauhallista näin kuun vaihteeksi. Mutta EN valita. Ihan mukavaa kun on vaihteeksi vähemmän töitä ja oikeastaan ketään tärkeää ei ole sairiksellakaan. Olen jopa ennättänyt käydä netissä työaikana. Noin kuitenkin vain pikipäin.

  Niin tuosta luovuudesta. Olisihan sitä pitänyt keksiä aiheesta jotain muuta... no niinkuin vain kukkia. Jotain asiaa. Kyllähän nuo kauniita ja yllättäen jopa jotenkin onnistuneita kuvia on. Varsinkin kun nuo on ottetu aiheen katsomisen jälkeen noin 15 minuutissa. Kastetta oli vain sopivasti ja oli rauhallista napsia. Ei häiriö tekijöitä. Tässä muutama samalta kuvaus sessiolta.

627939.jpg

627940.jpg

627945.jpg

   Kyllä tuo luovuus on nyt vähän kateissa. Kirjoittaminenkaan ei sytytä. Aiheissa ei ole ollut mitään vikaa. Järki ei vain tuota mitään. Taitaa nukkua. Tuo yleiskunto on vaan hiukan heikko. Selkää särkee ja olo on vähän poissa oleva ja... seli, seli ja seli. Nyt ei vaan "lauluja" synny. Eikä olekaan pakko. Ei sitä aina jaksa.
   Sama koskee noita kommentointeja ja niihin vastaamista. Lueskelen kyllä sujuvasti joka päivä ison liudan eri blogeja. Toisissa käyn päivittäin ja osassa hiukan harvemmin. Ei vaan tule kommentoitua. Joskus jo aloitan mutta ajatus kuihtuu pois. Olen siis hiukan lamassa.

   Tienpäällä kysyi tuosta punaisesta majasta. Se on tuommoinen 6 kulmainen huvimaja. Liian harvoin vain tulee istuskeltua siellä. Hiukan liian kuuma näin lämpiminä kesäpäivinä. Ja siellä ei ole tietsikkaa... ;)
   Noista meidän lammikoista. Kyllä niihinkin tulee sitä levää. Vesi on aika sameaa ja ei tule kierrätettyä vettä kokoajan. Vie turhaan kuitenkin sähköä. Vaikka viekin vähän mutta noin niinkuin periaatteesta.
   Ja joku kehui pihaa kauniiksi. Parhaita paloja vaan täällä esittelen. Ei se noin kaunis todellakaan ole. ;) Semmonen sekasotku pihahan se on. Marjapensaat on aikanaan istutettu vähän sekasin kiireessä. Ei ollenkaan suoriin riveihin jne. Enemmänkin tämä piha on sekaisin luontoa ja istutusta mutta on omamieleinen ja se kai on tärkeintä.

   Jaksaisikohan sitä taas huomenna polkea pyörällä töihin. Luvattiin kuitenkin aika tuulista ja se haittaa meikäläistä enemmän kuin sade. Huominen näyttää...


   Ei musaa tänä iltana