Taas tää hankala vuoro. Puhelin herätti klo 03.10 ja töihin lähdin kahvit juotuani ja leipää syötyäni. Työt alkoi klo 04.30. Nyt nukuin kunnon päikkärit. Nelisen tuntia. Jos vaikka jaksaisi ensiyönä mennä pyörällä töihin. Fillaroimaan pitäisi siis lähteä jo kahden jälkeen, viimeistää puoli kolme. Silloin voisi ajaa rauhallisesti ja jopa olisi aikaa ottaa muutama kuvakin tarpeentullen. Ja ehtisi käydä suihkussa ennen töiden alkua. Saas nähdä kuis äijän käy. Heräänkö ajoissa.

   Tämäpäivä oli taas sekainen duunissa. Osa työkavereista käyttäytyi kuin kiukuttelevat kakarat ja osa asiakkaistakin joille soitin olivat ärtyneitä. Tekeekö se kuumuus joka vihdoin tänne saatiin tälläistä? Mitähän tästäkin viikosta tulee? Ottaa jo valmiiksi pattiin.

    Nämä firmojen säästökuuritkin on typeriä. Kesäapulaiset otetaan viimetipassa ja niitä otetaan liian vähän. Ja niitä vähiäkään ei sitten ehditä opettaa. Varsinkin kun tulee tälläisiä tilanteita kuin meillä nyt.Yksi sairisloma pilaa ja aiheuttaa heti ongelmia.  Keljuttaa...

   No ei auta itku markkinoilla. Ja turhahan se on noita asioita murehtia. Tehdään mitä ehditään ja loput jää tekemättä. Näinhän se on. Firmahan ja sen asiakkaat siitä viimekädessä kärsivät eniten.


   Musana virsiä