Tuli sitten käytyä ortopedillä. Hän tutki ja laittoi työlekurille paperin, jossa mulle suositellaan fysiatrille lähetettä. Tuo tuntuu jo järkevämmälle. Ehkäpä sieltä löytyy apua tähän selkään. Kyllähän tuokin lääkettä kirjoitti. Ketomexiäköhän se nyt oli. Eipä auttanut sanottavammin. Taittoi kai sen terävimmän kivun pois, mutta kyllä sinne kipuakin jäi. Nyt tuntuu vain vihlaisut ja tuon kaltaiset kivut. Kolmio lääkkeethän ei mulle sovi kun joudun ajamaan autolla ainakin noita työmatkoja ja myös töissä silloin tällöin niinkuin tänäänkin.
   Pyöräilyä tuo kannatti mun jatkavan. Reitti vain pitäisi saada sellaiseksi ettei tule alaselkään tärähdyksiä satulan kautta. Elikkä vissiin täytyy hommata uusi satula. Jousitettu ja pehmeämpi. Hellyyttä pepulle. ;)

    Siinähän sitä taas oli. Olen jonkinverran nyt kirjoitellukin. Ihan vaan taas omasta päästä ilman haasteita. Tekstin idis on pyörinyt takaraivossa jo jonkun aikaa ja tuo muisto-haaste laukaisi taas kirjoittamisen. Elikkä liittyy tuohon Pekkaan. Hänestä ja vihreistä niityistä kirjoittelen. Taitaa tulla piiiitkä teksti ja monta osaa. Saas ny nähdä.

 
     Ei musaa