Eilen menin kuin meninkin töihin fillarilla. Siis torstain ja perjantain välisenä yönä. Illalla alkoi omatunto soimata laiskuudesta. Ja niinpä tein illalla jo valmiiksi eväät ja juomat ja sun muut valmistelut. Yöllä heräsin sitten uuden kännykän soittoon klo 01.45 ja söin kunnolla ja läksin fillaroimaan. Ja mukavaa oli. Muutaman kuvankin nappasin matkalta. Ihan vaan kunnon kameralla.
 646006.jpg

   Vastataanpa nyt samalla muutamaan kommenttiin.
     Susu: "Voisikohan tuo fillarointi olla pahaksi selälle? Itse jouduin pitämään monen vuoden tauon fillaroinnissa, kun selkä ei kestänyt, tuo edestakaisin jalkojen liike ei tehnyt hyvää ristiselälle.
Kurja juttu. Toivon mukaan kuvista selviää jotain."
            Välillä itsellekin tuli tuo mieleen. Tosin kivut on jo hiukan vanhempaa perua. Alkoivat jo ennen fillarointi jaksoa. mutta joskus pyöräilyn jälkeen on hiukan huonompi. Tosin kun eilen tulin kotiin niin taas ei ollut. Vaikea sanoa.  Ehkäpä kuvat sitten kertovat jotain.

     Ally: "Selkävaivat ovat tosi inhottavia. Ja aina niihin ei löydy edes apua. Mutta toivotaan että keksivät sinulle sellaiset konstit joilla hoituu!"
           Nuo selkävaivat on hankalia. Tutuissa ja sukulaisissa on useita esimerkkejä tuosta. Leikkaukset voivat jopa pahentaa tilannetta. Eräs tuttu totesi viinan olevan ainut apu. Puudutti ja auttoi kestämään kipuja. Tosin itse en usko sortuvani tuohon. Toivottavasti. Eikä tuo selkä vielä niin kipeä olekaan. Vaan vain inhottavaa jäytävää kipua joka hellittää välillä. Töitäkin pystyn tekemään jotenkin. Mutta vain jotenkin.

   Jussi: "Nettiin aivan kelpo kuvia."
            Aivan niin. Nettiin jotensakin kelpaavat. Ja onhan tässä yllättäen 3 x optinen tsuumi. Se auttaa jos osaa vain käyttää sitä hyväkseen. Nuokin kuvat ovat tsuumattu kuvatessa mieleiseksi.

   Kirsi: "Hyvä herätyskello kaikesta päättäen – ottaa kelpo kuviakin."
            Herätti jo kerran ja toimi. Olin itseasiassa aivan sekaisin sen soidessa. Herätys ääni oli erillainen kuin edellisessä. Pitää vielä testata noita ääniä että löytyis miellyttävä. Ja kuvat ovat tyydyttäviä nettiin. Ja voihan sillä kännyllä kuunnella musaakin. :)

   Ally uudestaan: "Onko enää elämää ilman kännykkää?"
              Tuosta nappaankin uuden kyselyn. Kiitos! Ja ei ole. Meinaan elämää ilman kunnon kännyä.

    Hilkka: "Ompa sulla veikeä herätyskello, kun noin hyviä kuvia pystyy ottamaan :)
Minun kello päästelee vain pahoja ääniä."
          Joo en se veikeä. Musaa voi kuunnella ja herättää ja tekee kaikkea ihmettä. En osaa käyttää sitä oikein varmaan koskaan. Ja tän saa herättämään vaikka musalla. :))
   Siis uusi kysely. Onko elämää enään ilman kännykkää.

  
Ikä kysely olikin pitkään ja sai paljon vastauksia.
  

noin ikäsi?

alle 25 vuotta | 18% (20/113):
poll.jpgcent.jpg

26-35 vuotta | 19% (21/113):
poll.jpgcent.jpg

36-45 vuotta | 24% (27/113):
poll.jpgcent.jpg

46-55 vuotta | 18% (20/113):
poll.jpgcent.jpg

56-65 vuotta | 12% (13/113):
poll.jpgcent.jpg

yli 66 vuotta | 11% (12/113):
poll.jpgcent.jpg
   Mielenkiintoinen taulukko. Vastanneita aika paljon. No jokainen voi tulkita kunten tahtoo.


   Musana Nightwish