Se meni taas hujauksessa. Eilen leikkasin nurmikon ja siistin autopaikkaa. Tai siistin ja siistin. Ainakin leikkasin pensasaitaa hiukan pienemmäksi. Mahtuu auto paremmin. Sitten tuo selkä taas alkoi jomottaa ja fiilis meni. Muuta en tainnut eilen tehdäkkään. Jotain pientä siinä olemisen ohessa.
   Tänään pesin ikkunoita. Ja grillasin hiukan ruokaa ja siinähän sekin sitten oli. Selkä jomotteli ja jäynäsi hiljalleen kokopäivän. Rupeaa sapettamaan.

   Huomiseksi on taas luvattu hienoa ilmaa. Selän kunnosta riippuu lähdenkö ajelemaan pyörällä töihin. Mieli tekisi. Nyt on tullut tuohon fillarointiin iloa ja nautintoa sen verran, että antaa valoa koko olemiseen. Kaipaan tuota liikuntaa. Uinti ja pyöräily ovat aina olleet ne mun mieleisimmät  tavat harrastaa liikuntaa. Uimisesta meni hiukan hohto kun tuo polvi rupesi ärtymään siitä. Ja jos nyt tuo pyöräily tekee selän kipeäksi niin alan olla kohta valmis vaikka sinne hirteen. Tai ainakin ryyppäämään. Katsotaan sitten.

   Nyt rupeaa taivaalle kertymään tummia pilviä. Otin tuon kuvan hetki sitten eli klo 21.37.
649929.jpg
   Kohta varmaan alkaa kaivattua sadetta tulemaan. Luonto kaipaisi jo vettä. Tulisi vaan rauhallisesti ja tasaseen. Ehtisi imeytymäänkin maan sisään ja hyödyttäisi enemmän.

   Tuossa viimeviikolla kun poljeskelin fillarilla töistä kotiin tiistaina, niin otin kuvia myös kieloista. Tähän loppuun kuvia niistä. Niitä riittä matkalla tien vierellä parin kilometrin verran.

 649951.jpg

 649953.jpg


   Ei musaa


   PS. Kysely kännykästä on tuolla alhaalla oikealla. Vastatkaa!