Suspetal ja Tuima haastoi porukkaa kuvaamaan lempipatsaitaan. Tässä mun vastaukseni. Tiesin heti mitkä patsaat otan tähän. Kuvaamisen sain vasta nyt aikaiseksi. Pyöräillessäni ohi pysähdyin ja pyysin luvan kuvata nämä. Oli jo välillä ilmaantunut yksi patsas lisääkin. Saakoon sekin sijansa tässä kavalkaadissa.
706233.jpg
 Tässä kolme kappaletta. Oikean puoleinen on uusi mulle.

706238.jpg
   Kitaristi

706235.jpg
   Esteri

706248.jpg
   Kommaripoika

706240.jpg
   Tämän nimeä en tullut kysyneeksi.  Ja nuo Esteri ja Kommaripoika saa kuulemma pissimään ristiin keskenään. Ja jos joku vielä tämän jälkeen väittää, etteikö suomalaisella miehellä riitä taiteellisuutta ja huumorin tajua, niin hän ei tiedä mistään mitään. Kuvailenpa myöhemmin näitä vielä yksityiskohtaisemmin. Kun aikaa on enemmän.

   Nuo kuvat otin tänään fillaroidessani töihin. Ja nautin siis joka sekunnista. Aamulla oli upea sää. Lämpötilakin aivan sopiva pyöräilyyn. Mahtava fiilis. Kotiin tullessa pikkasen välillä vähän ropsahteli sadetta, mutta ei se tahtia haitannut. Ja vain ropsahteli. Enemmän kastuin hiestä. Otin kotimatkan hiukan kiireisenpään tahtiin. Tämän vuoden nopein reissu. :)


   Musana Viikate