Eilinen meni usvassa. Olin ilmeisesti aivan poikki väsymyksestä. Ja sama jatkui vielä tänäänkin. Aikomus oli mennä viimeyönä taas fillarilla töihin, mutta yhden aikaan yöllä totesin olevani liian väsynyt ja käytin tekosyynä tummia pilviä ja painelin uudestaan peiton alle. Nousin sitten vasta kolmen jälkeen ja ajoin autolla töihin. Sain kuitenkin työt tehtyä ilmeisesti ilman pahempia mokia. Ainakaan kukaan ei ole valittanut.

   Väsymys johtui tuosta viikonlopusta. Menin töihin suoraan mökiltä. Elikkä nousin siellä jo ennen kello yhtä maanantain vastaisena yönä ja ajelin autolla sitten vajaan 3 tuntia työpaikalle. Olin jo muutenkin nukkunut koko viikonlopun liian vähän ja ollut ulkona paljon. Pestiin mattoja ja peitteitä. Siivottiin ja puunattiin. Nytkin on olo kuin hakatulla koiralla. Tulikohan uitua liikaa. Vesi ei ollut kuin 19 astetta ja minähän kävin vedessä useita kertoja viikonlopun mittaan.

   Kohta sitten päikkäreille. Tulin just töistä ja haukkasin hiukan sämpylää. Ehkäpä koitan kehitellä jotain tarinaa noihin haasteisiin joita on jäänyt rästiin. Kuitenkin muutama kuva mökiltä vielä tähän loppuun.
724793.jpg

724794.jpg

   Musana Anna Netrebko