Liekkö 50-villitys iskenyt vai mikä kun taas tuli ostettua uusia vaatteita. Ainakin 6 uutta t-paitaa ja 15 paria uusia sukkia tuli ostettua alennusmyynneistä.  Ja myös alushousujakin taisi tulla peräti 8. Tämähän on silkaa tuhlausta kun vastikään tuli myös ne farkutkin ostettua. Sukkia en olekkaan ostellut vähään aikaan. No nyt on niin että kaikki vanhat sukat ja alkkarit menee mökille ja sieltä sitten aikanaan kaatikselle. Ei niitä nyt pois voi heittää vielä. Vasta vajaa 10 vuotta käytettyjä. Ei sitä vielä sentään ruveta tuhlaamaan.
   Niin ja mitä tuohon 50-villitykseen tulee. En ole alkanut katsella niitä alle 20-vuotiaita tytön typsyköitä. Enkä vähän päällekkään. Kyllä sentään naisen täytyy olla hiukan kypsempi kuin nuo lähes alaikäiset.
   Tänään siis kävin läpi vaatekaappiani. Poistin kaikki nuo vanhat kaapin perälle "uineet" vaatekappaleet. Osa meni siis mökkikäyttöön ja osa suoraan roskikseen. Roskikseen menneet olivat virttyneitä ja kuluneita ja hapon polttamia ja maalisia jne. Joskushan tuokin homma on tehtävä. Nyt tuli sitten tilaa taas myös kaappiin ja sieltä on mahdollisuus löytääkin jotain... Toivottavasti!

   Molemmat lapsetkin kävivät tässä viikonloppuna taas täällä kotona. Ja vieläpä samalla kyydillä tulivat poika, tyttö ja tytön koirat. Tyttären mies sitten tuli hiukan myöhemmin kun töiltään kerkesi. Olihan kiva taas nähdä ja jutella. Ja tuntea... Meinaan toinen koira meinasi syödä mut. Onneksi sai vaan minun leipäni. Nappasi sen suoraan kädestäni. Mokoma!!!
   Kuitenkin oli hauskaa. Ja nyt on jo lähes kaikki koirankarvatkin saatu pois. Loppujahan ei saa koskaan siivottua. Niitä löytyy vielä kuukausien päästä jostain. Ja sittenhän tulee jo uusiakin karvoja seuraavalla käyntikerralla.. ;)

   Siinäpä tärkeimmät mielessä pyörivät asiat. Elikkä ei mitään erikoista. Nyt vois ruveta miettimään mitä erikoista pyörii perjantaipakinahaasteen naamioiden takana.


    Musana Viikate