Edelleen jatkuu lievä syysmasennus. Ei tahdo oikein saada mitään aikaiseksi. Edes pojan kotona käväisy ei oikein piristänyt. Ottaa vaan kaikki päähän. Pitäisi ottaa itseään niskasta kiinni ja mennä ulos sateeseen kävelemään. Ehkäpä se taas herättäisi.
  902613.jpg
   Tälläinen ilma ulkona ja mieliala aika lähellä sitä. Musiikki korostaa tunnelmaa sopivasti. (Viikate: Sain lahjaksi hautapaikan alla pihlajapuun)

   Työ viikko oli aika raskas. En saanut nukuttua oikein kunnolla ja jäi univajetta. Viimeyön nukuinkin sitten paremmin. Yhdeksän tuntia unea putkeen. Vaan vieläkin väsyttää. Täytyisi nyt keksiä mielekästä puuhaa rentoutukseen. Jospa saisin aikaiseksi etsiä hyvän kuvan kyyhkystä ja tehtyä pitkästä aikaa tiffanytyön. Ajatuksissa on pitemmän aikaan jo pyörinyt tehdä tommoinen pelkästä ikkunalasista ja kaivertaa siihen. Katsotaan?
 
   Kirjoittamispuoli on jumissa totaallisesti. Yhden 3 osaisen jutun kirjoitin, mutta en ole vielä siihen tyytyväinen. Jäi muutama kohta vähän kököksi. Täytyy hioa ja hiertää vielä.

   Teidän muiden blogeja lueskelen, mutta en saa aikaiseksi kommentointia. Järki seisoo kuin sulhaspojalla...   Mutta lueskelen ja seuraan kuitenkin niitä.


   Musana siis Viikate