Viikko mökillä 2


Seuraavana aamuna keski-ikäinen mies nousi jo varhain ylös ja aloitti päivän aamu-uinnilla. Hän ui taas reipasta vauhtia edestakaisin laiturin ja karin väliä ja jäi lopuksi karille taas istumaan laakealle kivelle kaulaansa myöten veteen. Siinä istuessaan hän huomasi myös naisen tulleen uimaan. Nainen ui vauhdikkaasti karille ja suoraan miehen luo. Nainen istuutui viereiselle kivelle. Keski-ikäinen mies huomasi naisen olevan myös alasti. "Jaaha. Nyt sitten jatkatte ilmeisesti siitä mihin jäitte ennen minun tuloani?" Mies totesi nauraen ja nainen hymyili takaisin. "Ajattelin ettei se varmasti teitäkään haittaa, jos olenkin ilman vaatteita. Ollaan sitten naturisteja molemmat". He istuivat ja juttelivat aikansa kunnes vesi alkoi tuntua viileältä ja uivat sitten molemmat omille laitureilleen ja syömään aamupalaansa.

Myöhemmin päivällä molemmat loikoilivat omilla laitureillaan ottaen aurinkoa ja lukien. Välillä nainen kävi jossain ja tuli takaisin. Hetken päästa nainen huusi keski-ikäiselle miehelle:" Mulla olisi täällä grillissä kanaa ja kasviksia. Maistuisiko? Asu se mitä päällä sattuu olemaan". Mies heilautti kättään ja naurahti mielessään. Asu se mikä sattuu olemaan päällä. Kummallakaan ei olllut mitään päällään. Hän laskeutui laiturin vieressä olevaan soutuveneeseen ja souti naisen rantaan. Nainen kattoi juuri lautasia ja pikareita pöytään. Laiturin vieressä savusi kaasugrilli. "Löysin tuon tuolta varastosta", nainen kertoi ja näytti hiukan hämilliseltä. Alastomuus ei ollut aivan tuttujuttu vieraan miehen kanssa. Keski-ikäinen mies yritti olla liikoja tuijottamatta ja pian he istuivatkin pöydän ääressä syöden ja juoden ja keskustellen, eikä pian kumpikaan enää muistanut alastomuuttaan. Iltapäivä vierähti mukavasti ja leppoisasti jutellen. Kertoillen itsestään ja elämästään. Kaiken kertominen oli heille pian aivan yhtäluonnollista kuin heille oli sillä hetkellä alastomuuskin. Kumpikin nautti olostaan.

Keski-ikänen mies lupasi tarjota seuraavanpäivän aterian kunhan olisi ensin käynyt kaupassa ostoksilla. Ja aika tulikin lähteä että ehtisi kauppaan ja niinpä mies souteli omalle mökilleen ja sonnustautui vaatteisiin ja ajoi kaupalle autollaan ja osti ateriatarpeet seuraaviksi päiviksi.

Illalla he vielä tapasivat uimaretkellään karilla. Kumpikin oli erittäin hyvä uimaan ja molemmille uiminen kuului arkiseen kunnon ylläpitämisen liikuntaan. Karilla istuessa heille tuli kuitenkin taas viileää ja piti uida takaisin rantaan. Tälläkertaa he uivat molemmat keski-ikäisen miehen laiturille ja hän lämmitti saunan. He saunoivat pitkän aikaa juoden olutta ja keskustellen menneisyydestään, lapsistaan ja entisistä puolisoistaan. Illan päätteeksi mies souti naisen takaisin toiseen rantaan, palasi omalle mökilleen ja molemmat menivät nukkumaan ja nukkuivat hyvin ja tyytyväisinä kaikkeen päivän aikana koettuun.


     962322.jpg   Musana Tchaikovskyn "Jolanta"