Viikko mökillä 3

Seuraavana aamuna he tapasivat taas aamu-uinnilla. Juttelivat istuskellen karilla. Jutustelujen lomassa oli käynyt selväksi molempien leskeys ja uinti harrastus kuntoilu mielessä ja moni muu asia. Siinä sovittiin myös aika milloin nainen tulisi syömään. Mies halusi varata tarpeeksi aikaa ruuan tekoon. Loppu aamupäivän molemmat viettivätkin omilla mökeillään lukien ja auringosta nauttien ja uiden.

Päivällä mies aloitti aterian valmistuksen. Hän olikin saanut jo ruuat melkein valmiiksi naisen soutaessa sovittuna aikana rantaan. Nainen auttoi sitten salaatin valmistuksessa ja he kävivät taas aterioimaan yhdessä. Aika lensi siivillä hyvässä seurassa. He huomasivat heillä olevan saman maun musiikin ja taiteiden suhteen, Ja heillä oli hauskaa. Iltapäivä vaihtui illaksi ja ilta alkuyöksi.

Ja oli aika lopettaa mukava ilta. Nainen nousi veneeseen ja alkoi soutaa poispäin. Keski-ikäinen mies kysäisi jo loittonevan veneen perään:" Kuinkas sinä uskallat tulla vieraan miehen luo tällä tavalla? Alastomana alastoman luo. Etkö pelkää, että minä vaikka raiskaisin sut?" Nainen veneessä lopetti soutamisen ja hymyili. "Et sinä pystyis minua raiskaamaan. Kaikki raiskauksen tunnusmerkit ei täyttyisi. Tärkein kriteeri eli asian pitäisi olla minulle vastentahtoinen ei toteutuisi", vastsi nainen ja souti pois keski-ikäisen miehen katsoessa perään.


Seuraavana aamuna Keski-ikäinen mies nousi normaaliin aikaan ja meni uimaan aamulenkkinsä. Hän istahti taas karille ja katseli kun nainen ui taas vahvoin vedoin hänen luokseen. "Mihinkäs me eilen jutuissamme jäätiin?" hän kysyy. "Raiskaukseen ja sen tunnusmerkkeihin", vastasi nainen ja katsoi miestä silmiin. Silmissä loisti ilkikurinen hymy ja mies ei voi muuta kun ottaa naisen alastoman vartalon syliinsä ja suudella. He rakastelivat tulisesti karin laakealla kivellä kaulaansa myöten vedessä ja uivat sitten miehen mökille ja jatkoivat siellä lemmenhetkeään.


Loppuloman he viettivät käytännössä yhdessä. Mutta viikko oli lyhyt ja loma loppui sekin. He eivät tienneet toistensa nimiä eikä kumpikaan kysynyt sitä. Kuin yhteisestä sopimuksesta he viimeisenä aamuna uivat taas karille, rakastelivat vielä siellä ja kumpikin ui omille laitureilleen. Sieltä he vielä vilkuttivat toisilleen.

Keski-ikäinen mies pakkasi tavaransa ja ajoi autollaan vuokraisännän talolle. Antoi avaimen ja kehui mökkiä ja ympäristöä rauhalliseksi. Hän nousi autoonsa ja juuri startatessaan nainen ajoi pihaan. He tervehtivät toisiaan ja nainen hymyili levänneen ja rentoutuneen näköisenä ja meni keski-ikäisen miehen auton ohi. Sitten hän pysähtyi, otti kynän ja paperia ja laittoi miehen auton rekisteri numeron ylös. Vielä heilautti kättään ja meni taloon sisään.

Keski-ikäinen mies hymyili ja läksi ajamaan kotia kohti.

962359.jpgMusana Tchaikovskyn "Jolanta"