Tulipa taas sitten leivottua. Sämpylöitä tuli 60 kpl. Isoja ja meheviä. Se ohraryyni sen mehevyyden takaa. Korvapuusteja tuli 40kpl elikkä tein vain puolenlitran taikinan. Ja uuniinkin tuli laitettua ruokaa. Ja hyvää oli.

   960955.jpg
   Pullat pois ja ruuat tilalle.

    Päivälenkkikin tuli tehtyä. Aurinko paistoi lähtiessä ja oli tosi lämmintä. Tuntui kuin olisi ollut aivan liikaa vaatetta päällä. Kesken kävelyn tuli synkät pilvet ja alkoi tuulla ja tottakai myös sataa. Päästiin onneksi suojaan katokseen ja sateen loputtua kuivina kotiin. Tosin ei enää ollut kovin lämmin. Vaatetta melkein liian vähän.

   Muistaako kukaan tai olisiko jollain "vihreät niityt" laulun sanoja? Netistäkään ei löytynyt kuin jonkun muististaan kirjoittamat sanat, enkä ole aivan varma niiden oikeellisuudesta. On mokoma tekijänoikeus lain alainen. En viitsisi ostaakaan laulukirjaa tuon takia. Tarvitsen noita sanoja yhteen kirjoitukseeni joka on taas tekeillä. Jos jollain on niin voisi laittaa mulle vaikka sähköpostilla. Osoite on tuolla ylhäällä oikealla. KIITOKSIA!
  
Tuo kirjoitus on ollut hiukan "telakalla". Nyt taas on kirjoittaminenkin alkanut maistua. Hmm... Mitähän siellä onkaan haasteissa. Täytyypä kurkata.

   Musana Sibeliusta