60 kpl sämpylöitä ja vajaa 50 kpl pullapohjaan piirakoita. Täytteenä osassa oli mustikkaa ja osassa puolukkaa. Ja hyvää tuli. Oikein makoisaa. Sämpylöitä leipoessa tosin huomasin etten ollut ostanut ruisjauhoja joten se jäi pois. Mutta laitoin sentään sämpylöihin sitten neljänviljan hiutaleita jossa pn sentään mukana tuota ruistakin. Tietenkin laitoin myös kaurahiutaleita, tattarihiutaleita, seesaminsiementä,auringonkukan siemeniä ja tietenkin vehnäjauhoja ja leseitä. Rasvana oliiviöljyä. Ja kyllä maistuu. Ruokaa tuli myös valmistettua pitkälle ensiviikkoon.

   Aina mä hämmennyn kun tuolla muualla blogistaniassa surffailessa tulee vastaan sivustoja joissa mut on myös laitettu seurattavien listalle. Varsinkin kun blogin pitäjä on huomattavasti nuorempi kuin minä. Mukavaltahan se tietenkin tuntuu mutta samalla myös jotenkin oudolta. Mitä joku alle 30-vuotias nuorinainen saa mun blogista. En ymmärrä mutta olen kuitenkin aika imarreltu. :))

   Ja taas kevennykseksi kuva syksyn mökkireissulta. Kuvaa ei ole muuten käsitelty kuin skaalattu sopivaan kokoon. Ei siis esimerkiksi rajattu uudelleen tai muutettu värejä.
  980626.jpg   Ei musaa tällä kertaa