Viikonloppu meni aika pikaseen. Eilen käytiin kaupungissa. Ostettiin keinonahkaa josta sitten iltapäivä värkkäiltiin keittiön ruokailuryhmän sohvaan uusia päällysteitä. Jossain välissä vaimolle tuli vielä hoitolapsikin. Tänään sitten saatiin tuo keittiö homma valmiiksi. Melkein kuin uudet huonekalut. Siis vain melkein. Ei se kuluneisuus puuosista lähde  verhoilemalla. Mutta pehmusteet saivat uuden nahkan. Päällystettäviä osia oli 11 kpl. Kaikkiin vielä piti tuo nahka venyttää muotoon. Suhkot hyvin onnistui. Ei ehkä ihan yhtä hyvin kuin 10 vuotta sitten kun sen viimeksi tein. Syynä oli paksumpi keinonahka. Ei totellut ihan samalla tavalla.
   Tänään myös lämmitin leivinuunin. Sämpylöitä tuli taas n. 60 kpl. Ja ruokaa tietysti myös tuli laitettua. Vaimo pyöräytti myös kakkupohjan. Eli ihan hyvä päivä. Nyt on sauna lämpiämässä. Eli vedetään loppupäivä ihan vaan lonkaa.

   Tuohon saastekuva haasteseen olisi vielä voinut laittaa tämän kuvan.
   Pizza "Nortti vegetariana"
   1000220.jpg


  
Ettei jäisi liian ruma muisto tämän päivän kuvista laitetaan loppuun taas hiukan kauniinpaa.            Iltarusko kuvattu viime perjantaina.
   1000191.jpg

  1000193.jpg

 
   Musana Anna Netrebko